Не е лош ден, но се пазете: Звездите вещаят ядове

...
Не е лош ден, но се пазете: Звездите вещаят ядове
Коментари Харесай

Не е лош ден, но се пазете: Звездите вещаят ядове на тези зодии

Не е неприятен ден, само че се пазете: Звездите вещаят кахъри на тези зодии. Това предсказва хороскопът за днешната февруарска събота:
Хороскоп за събота 18 февруари 2023Овен
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате разпоредбите, и надали някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате спорове, без да се замисляте за вероятните последици, а и говорите всичко, което Ви мине през разум. Тези, които Ви заобикалят, надали ще Ви простят такова държание. Вероятни са финансови компликации. Хората, които са Ви дали обещание поддръжка, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със лични старания. Настроението Ви ще се скапва,, а жертва на Вашето неспокойствие стават околните. Единственото, което може да помогне да се справите с отрицателните трендове, това е възприятието за комизъм.
Телец
Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.
Близнаци
Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: тоя ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват.
Рак
Вслушайте се във вътрешния си глас, който Ви поучава, да бъдете деликатни. Даже и да не виждате риск, той се крие някъде в сянка, а Вашето подсъзнание оповестява за това. Ако сте се отнасяли с съмнение към някой от хората от Вашия непрекъснат кръг на другарство, през днешния ден ще научите обстоятелства, които или ще потвърдят Вашите съмнения, или безапелационно ще ги опровергаят. При всички положения ще получите по-ясна визия за всичко, което става в близост, и доста скоро може да престанете да се безпокоите.
Лъв
Нееднозначен ден чака Лъвовете. Поради прочувствена неустойчивост настроението Ви постоянно ще се трансформира и всяка дреболия ноже да Ви рани съществено. Най-проблемната сфера ще са връзките с обичания човек: тук възприемчивостта единствено ще Ви вреди. Постарайте се да не се обиждате от рецензията и сами се въздържайте от забележки, които могат да се изтълкуват двояко. През този ден може да очаквате появяването на загради, които ще Ви попречат да съумеете в някаква значима за Вас работа.
Дева
Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи – наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало – вътрешни, а по-късно – отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.
Везни
Неочаквано ще разберете, какво би трябвало да извършите, с цел да измененията своя живот към по-добро. Крачката би трябвало да е доста смела и нееднозначна, само че Вие сте изцяло подготвени за нея, и по тази причина няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съдружници, помощници и съидейници, с които ще Ви бъде доста прелестно да имате работа, а връзките, наскоро почнали като настоятелен, ще преминат в неофициално другарски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате съвсем всекиго.
Скорпион
Продължавайте да се показвате като водач – това прави работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, само че зад себе си ще оставите прекалено много хора. Никой не вижда обстановката по този начин добре, както Вие, а това е доста хубаво. Самолюбиет Ви се разгаря, само че не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото противодействие и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, до момента в който Вие стоите в коридорите, подготвен да скочите назад, в случай че това е належащо.
Стрелец
Стрелците би трябвало да посветят този ден на дребния бизнес, който не изисква никакви особени привички, дълбоки познания или безгранична фикция. Днес ще Ви е по-лесно да изпълнявате поръчки, в сравнение с да раздавате разпоредби. Ако сте началник, би трябвало да предоставите на подчинените си малко повече от нормалната независимост на деяние. Отношенията с околните също ще се окажат много напрегнати, само че в последна сметка ще положите усилия(и не постоянно напразни), с цел да измененията обстановката.
Козирог
Денят е подобаващ, с цел да разширите своя кръг от познати. Може би към този момент е време да се визиите на родителите на своя фаворит? Обсъдете този въпрос. И в случай че решите, постарайте се да му извършите доста положително усещане.
Водолей
Нещо е на път да се случи, и Вие чудесно знаете това. Възможно е, да е извънредно време, с цел да определите среща на индивида, по който от много от дълго време въздишате и да си изясните, дали и двамата сте подготвени, да изведете връзките си на ново равнище. Последното, направено от Вас предложение е изцяло допустимо да бъде признато. Или да е била получена и утвърдена Вашата кандидатура…. Убедете се, че сте подготвени за огромна изненада в живота си. Не поемайте прекалено много отговорности, защото доста скоро няма да сте господари на личното си време….
Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР