Не е лесно да си известен в България. Каквото и

...
Не е лесно да си известен в България. Каквото и
Коментари Харесай

Добро сърце: Дани Петканов даде 12 бона за благотворителност, но пак го заля хейт

Не е елементарно да си прочут в България. Каквото и да направиш, колкото и положително и свястно да е то, все ще се откри някой разбирач, който да каже " а, бе, можеше по различен метод да е по-добре ". 

В сходна обстановка сега е Даниел Петканов, който извърши едно заричане. Преди тъкмо година той съобщи, че ще задели % от извоюваното от него от реклами през 2022 година за благородна самодейност. И, както се споделя, речено - сторено!

Виж още: Натискат Полина и Джизъса за бебе, тя се дърпа: " Всичко с времето си "

В профила си в Instagram Петканов показа, че е избрал самодейността - спорт и тласък към младите, с цел да спортуват. И първите стъпки към този момент са направени. Инфлуенсърът се е свързал със Столична община, като на среща е предложил да се направи закрит безусловно безвъзмезден фитнес в столицата.

Уви, концепцията към този момент среща компликации, макар концепциите на Лудия кореспондент по какъв начин да откри останалата сума за скъпата самодейност. В последна сметка властта и Петканов си стиснали ръцете - ще има фитнес, само че той ще е навън. Все още не се знае къде ще е, само че ще го има!

Въпреки страхотната концепция, планове и работа, в мненията не пощадиха Петканов. Бяха му препоръчани куп други начинания - животоспасяващи интервенции, същата фитнес площадка, само че на друго място, нещо за бездомните хора, помощ за възрастните хора. 

Виж още: Моника Валериева в страната на възрастните! Моделката за пиърсинга на зърната и връзката с Меди 

Разбира се, откри се и кой да сложи злобарите на място. " Вбесявам се, когато някакви си хора вместо да се зарадват, поддържат или подминат някаква положителна самодейност, стартират да дават,,идеи " по какъв начин можело да се изхарчат по-добре непознати пари ", поддържа го последователка. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР