Не е коректно да се пита дали България ще поиска

...
Не е коректно да се пита дали България ще поиска
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Армията ни може да защити България! Виктор Николаев: Това е лозунг

Не е правилно да се пита дали България ще изиска военна техника и задгранични сили, с цел да извърши качествата на НАТО. Как тъкмо става това “поискване ”, аз не мога да кажа, това сподели в студиото на Нова телевизия депутатът от Политическа партия Благовест Белев, представител на парламентарната група по защита. Той гостува в утринния блок на Нова телевизия.

Белев ясно съобщи, че българската войска не може сега да извърши и минималните качества, които се изисква участието ни в НАТО. Те са общо 38, като съществена част са свързани с неналичието на техника. Депутатът добави, че в такива обстановки политическото и военното управление на НАТО взема решение за попълване на неналичията.

Благовест Белев съобщи, че не чака директен спор сред Русия и НАТО. Той обаче предизвести, че доста от прогнозите за войната в Украйна не са се сбъднали.

„ Българската войска е способна да отбрани българската територия ”, съобщи депутатът. „ Какво тъкмо значи това, тъй като това е девиз ”, репликира го водещият Виктор Николаев. Белев отговори, че бойният дух на войската ни е висок и те ще изпълнат задължението си по Конституция. „ Ще защитим страната си, както го прави украинсктата войска ”, съобщи националният представител.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР