Не е изключено в най-скоро време Геро, който е известен

...
Не е изключено в най-скоро време Геро, който е известен
Коментари Харесай

Геро се топи ударно. Какво се случва?

Не е изключено в най-скоро време Геро, който е прочут със заоблените си форми, да провежда семинари на тематика „ Как да отслабна за негативно време? “

Прави усещане, че възедричкият артист е съумял да се сбогува с немалка част от наднорменото си тегло, освен това го е направил с шокираща експедитивност. От обкръжението му означават, че в случай че продължава да отслабва в този дух и отсега нататък, сигурно ще стартират да го разпитват за метода му на хранене, посредством който е постигнел забележителния резултат.

 

Едва ли има човек, който да не е забелязал фрапантната му смяна. По всяка възможност той е съумял да се раздели с най-малко 20 кг. от тежестта си, в случай че не и с повече. В последно време няма и диря от заобления му стомах, който разхождаше години наред из сцената, и с който завоюва хиляди почитатели.

 

На феновете на „ Капките “ им прави усещане, че с всяка минала седмица Геро е все по-слаб и не е изключено скоро да замязя на момчето от абитуриентския си бал.

Драстичната смяна е изключително забележима, в случай че сравните фрагменти от миналогодишния сезон на „ Капките “ с сегашния.

Специалисти са безапелационни, че подобен резултат се реализира единствено с извънредно непоколебим хранителен режим, изключващ всевъзможните типове въглехидрати и мазнини от менюто му. Толкоз бързо могат да се смъкват килограми единствено с диета с чисто месо и зеленчуци, която изрично изключва солта, захарта, мазното и даже по-сладките плодове.

Възможно е пък да е избрал хранене по Зоната – уравновесен режим, при който на маската би трябвало да има тъкмо избрани съотношения сред мазнини, протеини и въглехидрати.

Именно с този режим преди време се стопи и Руслан Мъйнов, който и до ден сегашен се придържа към него.

 

До момента Геро не е разкрил тайната си да намаляване, само че от резултата е очевидно, че методът е повече от сполучлив и явно го съблюдава извънредно прецизно. Има възможност да е добавил и спорт към диетата, което е повече от похвално, поради вредите, които непотребните килограми нанасят върху сърцето, опорно-двигателната система и кръвното. Освен това общоизвестен факт е, че понижават и силата.

 

Ще успее ли обаче Геро да задържи постигнатите резултати, единствено времето ще покаже. Марта Вачкова и възлюбеният й Владо Пенев започнаха да се отклоняват от режима и мазнините незабавно им се лепнаха още веднъж по телата.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР