Не е изключено и най-опитните дами да изцапат кожата си,

...
Не е изключено и най-опитните дами да изцапат кожата си,
Коментари Харесай

Ето как да изчистите остатъците от боя за коса по лицето

Не е изключено и най-опитните дами да изцапат кожата си, до момента в който се боядисват. Това са напълно естествени неща и на всеки може да му се случи. Не бива обаче да изпадате в суматоха, в случай че забележите следи от пигментиращото средство.

Съществуват няколко ефикасни метода, благодарение на които елементарно и бързо да премахнете боята, без да е нужно това досадно триене пред огледалото, отнемащо часове.
Ще споделим за една хитринка, която ще помогне да предотвратите появяването на петната, вместо това след боядисването да се заемете с отстраняването им.
Как да предотвратим появяването на останки от багра по кожата?
Преди да стартирате с процедурата, си подгответе еликсир за коса или лосион за тяло. Създайте мазна преграда сред кожата и боята и по този начин в никакъв случай няма да се постанова да търкате като обезумели.
 3 аргументи да изберете качествени бои за коса 3 аргументи да изберете качествени бои за коса
Противно на всякаква логичност дамите доста постоянно вършат промени във визията си, които в техните очи са с изключително огромна значителност. Така...
Още преди самата процедура, покрийте с лосион или еликсир рисковите зони и започнете с разкрасяването. По този метод не позволявате на боята да попие по кожата.
Как да се избавим от петната, в случай че не сме се погрижили преди този момент?
Ако въпреки всичко сте се натъкнали на петна по кожата на лицето, шията или ръцете, можете да се възползвате от идващите няколко трика.

1. Препарат за миене на съдове + сода бикарбонат
 Как да възстановим косата си след боядисване Как да възстановим косата си след боядисване
След като излезем от фризьорския салон коста ни е зашеметяваща, има хубав цвят и още повече искра. Жизнена е подготвена за реклама на шам...
Помнете, че содата има ексфолиращо деяние и с нейна помощ елементарно можете да отстраните всевъзможни замърсители по кожата си. Нужно е да си приготвите примес от равни количества препарат за миене на съдове и сода. Не е нещо неприятно, тъй че не ви следва да стискате зъби. Вземете в ръка чиста гъбичка и внимателно потъркайте засегнатите зони, тъй че да не ги нараните.
2. Паста за зъби
Заради абразивните частици, които са част от състава на пастата за зъби, тя намира редица приложения, включително и премахването на останки от багра по кожата. В този случай не се изисква нищо особено, с изключение на да нанесете тъничък пласт от продукта и да изчакате, до момента в който подейства. Ако желаете по-добри и бързи резултати, използвайте паста с избелващ резултат.
3. Лакочистител
За него се знае, че съумява да отстрани съвсем всевъзможни петна, само че въздействието му е малко по-агресивно. Ако първите два метода се оправят сполучливо, няма причина да употребявате ацетон.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР