Не е имал никакъв шанс пилотът при така стеклите се

...
Не е имал никакъв шанс пилотът при така стеклите се
Коментари Харесай

Ръководителят на звеното за разследване на авиокатастрофи прфд bTV: Какви са версиите за трагедията край Лесново?


Не е имал никакъв късмет водачът при по този начин стеклите се условия. Това разяснява ръководителят на звеното за следствие на авиокатастрофи след нещастието край Лесново, при която почина млад мъж.

Малък аероплан се разруши през вчерашния ден, а жертвата е 33-годишният Георги Влайков, който е имал богат опит като авиатор.

„ Двигателят на самолета е работил до последно, а водачът е бил с колани. Думата каска не знам за какво се споделя във авиацията, тъй като той беше с коланите - и поясните, и раменните бяха закопчани. От удара са скъсани раменните колани, само че водачът не е имал прикосновение с бордното табло. Това значи, че коланите са направили защитната си роля “, изясни специалистът.

Христов разясни, че се работи по четири версии, свързани с нещастието: човешка неточност, механически отвод, влошена метеоролигчна конюнктура или вероятно утежняване на здравословно положение на водача.

Специалистът изясни, че е допустимо при осъществяваните маневри летецът да е имало проблем.

„ Георги Влайков е приключил 2019 година курс във Англия за извършване на фигури от висшия пилотаж. Участва в интернационалните надпревари няколко пъти. Аз имам вяра и съм уверен, че той има този опит за осъществяване на тези фигури. При някои от маневрите обаче може да се попадне в скоростен срив “, сподели Христов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР