"Не двама, не един, нула!" и "Излъгани надежди" - с

...
"Не двама, не един, нула!" и "Излъгани надежди" - с
Коментари Харесай

Барселона с тотален провал на трансферния пазар

"Не двама, не един, нула! " и "Излъгани очаквания " - с сходни заглавия осъмнаха през днешния ден каталунските спортни медии, разяснявайки затворилия в среднощ трансферен пазар в Испания и присъединяване на Барселона в него.

Каталунският гранд по този начин и не съумя да се сдобия със звезда, която да размени отишлия в ПСЖ Неймар, което ще провокира още офанзиви към управлението.

Барса се размина за номер 1 - Филипе Коутиньо, откакто предложи близо 110 милиона и още 40 под формата на бонуси, а мърсисайдци желаеха 160 милиона твърда сума. 80 милиона пък пожела ПСЖ за Анхел ди Мария, до момента в който от Барселона бяха приготвили едвам 50 милиона.

С това огромното очакване завърши, а към неуспехите би трябвало да се прибавят Ектор Белерин и Марко Верати, които също бяха обещани на почитателите и новия треньор.

Освен, че не взе нужното, наставникът Ернесто Валверде ще би трябвало да разчита на ненужните съгласно него Арда Туран и Андре Гомес, за които също се водеха договаряния, само че не съумяха да бъдат продадени.

В последна сметка Барса се укрепи с Деулофеу и Дембеле в офанзива, като двамата ще се борят за мястото на напусналия Неймар. Бразилецът Паулиньо пък ще би трябвало да запълва дупките от все по-малкото участия на ветерана Андрес Иниеста. Португалецът Нелсон Семедо от Бенфика пък ще заздравява десния бек, където към този момент няма да играе Серхи Роберто, минал в полузащита. В защита се завръща чупливият белгиец Томас Вермаелен, който заменя цялостното отчаяние от предишния сезон Жереми Матийо.

Каталунците въпреки всичко се освободиха от младоците Марлон, Мунир и Серхи Сампер, както и от един от най-неуспешните си прехвърляния в последните години - Дъглас, които минаха чартърен в други тимове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР