Не действам с никого, зад мен не стоят руските служби,

...
Не действам с никого, зад мен не стоят руските служби,
Коментари Харесай

Край с Руди Гела! Грозят го до 6г. затвор, той ревна след разпита: Дадох си таблета! Това е срам

Не работя с никого, зад мен не стоят съветските служби, съветското посолство, президентът Радев, зад мен е единствено българският народ. Аз съм дал таблета си, с цел да се смъкват записите. Това съобщи Радостин Василев след разпит в Националната следствена работа.
Той акцентира, че не е заплашвал никого и не е принуждавал никого. „ Идвам самичък, даже без юрист. Не се тормозя. Нямам агитка като Бойко Борисов. Политическата класа, на която аз разгласих война през последната година и с Има Такъв Народ, и с Политическа партия, ще ми носят едни скалъпени обвинявания. Пореден позор за прокуратурата. Аз съм с защита, която ми е назначена без мое присъединяване. Разпитан съм “, сподели Василев.
Депутатът бе свикан да даде пояснения по отношение на следствието за закани и опит за насила към някогашния народен представител от „ ИТН “ Христинка Иванова. По-рано през днешния ден стана ясно, че прокуратурата е повдигнала обвиняване на самостоятелния народен представител Радостин Василев за опит за насила. На излизане от следствието на Софийската градска прокуратура той разясни, че не му е наложена мярка за неотклонение, предава novini.bg.
От държавното обвиняване оповестиха, че в хода на следствието са събрани задоволително доказателства, с цел да бъде Василев притеглен като обвинен за това, че на 13 юни предходната година е опитал да принуди Христинка Иванова да напусне парламентарната група на Има Такъв Народ и Народното събрание. Ако бъде приет за отговорен, го грозят до 6 години затвор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР