Не чувствам умора. Искам да видя и Хемус. Работи се

...
Не чувствам умора. Искам да видя и Хемус. Работи се
Коментари Харесай

Премиерът се похвали за мигрантите, самолетите, ”Фолксваген” и... Тодор Живков

”Не усещам отмалялост. Искам да видя и ”Хемус ”. Работи се непрекъснато, парите са заделени, с цел да е несъмнено, че ще я има. И ще е подготвена до 2-3 години. И тогава хората ще видят какво ще стане. Това не е химера ”. Това сподели още министър председателят Бойко Борисов пред Българска национална телевизия и продължи с хвалбите си.
" В момента се взимат решенията за завода на " Фолксваген ". Ще се организира последа среща в България и тогава ще ви отговоря. Да бъдем търпеливи. Нека да изчакаме две седмици ", изясни той.

" Опасността от мигрантите важи с цялостна мощ сега. Някога българите ще си спомнят, че по мое време е имало нула миграция ", обясни Борисов

" Когато има напрежение сред институциите, се затварят учебни заведения и факултети. Ние направихме тъкмо противоположното ", съобщи министър председателят, разяснявайки решението страната да подкрепя бъдещото учебно заведение в Долна Митрополия.

" Колко самолета се нарязаха? Продадоха се за по 40-50 хиляди лв.. Говорим и за Миг-23 и за други самолети, с които в този момент се бият в Сирия. Обвинявам тези, които се вършат в този момент на светци ", уточни министър председателят, без да споделя кой го е направил.

" Само преди няколко свърши търга за градежа на газопровода с Гърция. Защо го вършим, в случай че не за полутечен газ. И какво по-добре от това да имаме борса и да избираме по-евтиния газ ", разяснява министър председателят.

" Ние направихме избор, като подкрепихме Гуайдо, а президентът Мадуро. Президентът поддържа " Грипен " -инте, а ние поискахме доста по-модерни самолети Ф-16. Парите са заделени. И по тази причина отиваме да преговаряме и при добър контракт вкарваме в Народното събрание, актуализираме бюджета със сумата и плащаме ", увери той.

" 500 000 автомобила излязоха от София и отидоха на отмора - по " Струма ", по " Марица " и по " Тракия ". В опазването на здравето в никакъв случай не е правено толкоз, колкото сега. Ако беше направено следствието за ТЕЛК-овете от някоя телевизия, а не от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, тогава щеше да видите по какъв начин се краде там. Сега няма телефонни измами, откакто разбихме групата. Контрабандата в този момент е 5%, а при тези беше 34%. Колко интервенции направихме против олигарсите ", напомни министър-председателят.

Последна ще оставя правата за Банкя по Околовръстното. Винаги за мен последно, призна той.

" Аз се срещнах с Тодор Живков, когато падна от власт. Цялата партия Българска социалистическа партия, които му целуваха краката, се бяха изпокрили и не смееха да отидат там. После имах опция да виждам възхода и рухването на Царя. Накрая не можа и един общински консултант да вкара в София, в град, където 1 млн. души го посрещнаха на " Орлов мост ". Затова ме е гняв на моите съпартийци и по тази причина би трябвало всичко, което носи вреда, да се отстранява. Делян Добрев е един доста интелигентен човек, който е направил доста, само че не можем да кажем, че това е ГЕРБ ", изясни той.

" За разлика от другите, аз знам изхода. Раждаш се, напредък и най-после умираш. Но няма да дам да си отидем като маскари. Имаме мощ, капацитет, грамотни хора. Изкарвам си мандата, връщам се в партията и ще дам път на доста младежи ", приключи министър председателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР