Не бих казала, че службите са работили добре. Никой не

...
Не бих казала, че службите са работили добре. Никой не
Коментари Харесай

Родителите на убитите пред Соло: Илиян се е чувал с майка си, службите не са работили добре

Не бих споделила, че службите са работили добре. Никой не може да ме убеди, че през тези 10 година Илиян не се е чувал с майка си, с татко си. Това съобщи пред Би Ти Ви майката на убития пред дискотека " Соло " Васил.

Родителите на починалите пред дискотека " Соло " момчета - Кирил и Васил, са научили от медиите, че килърът им Илиян Тодоров е бил арестуван в Узбекистан. Това описаха пред БТВ бащата на Кирил Михаил Въжаров и майката на Васил Виолета Александрова.

" Възмездие е дума, която не знам за какво по този начин се употребява. За мен възмездието е за всички тези хора, които настойчиво работеха 2 година, с цел да потвърдят убийството и да се стигне до неоправдателна присъда. Възмездието е за неговите другари, които в този момент ми се обаждат. Те стартират да имат вяра, че в тази страна в действителност ще се случи това, което трябваше преди 10 година Убиецът би трябвало да влезе в затвор и да си понесе доживотната присъда ", сподели Въжаров.

" Питахте - вярвате ли, че ще бъде свършена работата тук. За мен доста значимо е прокуратурата, която сега движи цялото нещо. Малко ми стана обидно първо, че беше редно прокуратурата да ни се обади след задържането, а ние го научихме от медиите. Това не е секретна информация, откакто го огласяват, редно беше да вдигнат телефона и да ни кажат първи. Мисля, че господин основният прокурор тук и във вашето студио е непрекъснато нападнат за промени, мен това не ме интересува, само че е редно той да излезе и да огласи какво се е случило, какво се случва - пратил ли е документи за екстрадиция, разговарял ли е с сътрудника си там и други Нека да излезе да каже, не да гадаем ", прикани той.

Доколкото знаем 3-4 дни е траело неговото различаване след задържането. Имаше редица случаи, в които да го открият и намерят. Имаше засичане, няколко пъти изявления и подозрения, че е разпознат. Доколкото знам е водено и следствие в една страна. Неговото търсене през всичките 10 година го прави отдел търсене към прокуратурата, добави още той.

" Вчера научих за задържането и то от майката на Кирчо първо. Силно се надявам, че този път институциите ще си свършат качествено работата и в действителност виновникът ще бъде върнат в България, и ще си понесе заслуженото. Може би е напуснал, откакто някогашната арбитър Ченалова го освободи. Изцяло нейна бе виновността за стартирането му на независимост. Бащата тогава беше с позиции, беше с сан на зам.-министър от Българска социалистическа партия, не си припомням към този момент, само че тогава от Българска социалистическа партия много хора лобираха за килъра ", сподели пък Виолета Александрова.

" Интересували сме се, доколкото е допустимо, от нашите служби дали издирването продължава. Мисля, че от дълго време бяха спрели и разчитаха на алената бюлетина, която Интерпол пусна. Българските служби не бих споделила, че са работили добре. За 10 година никаква информация за него. Никой не може да ме убеди, че една майка не е потърсила 10 година детето си. Чувал се е с майка си, с татко си. Надявам се в този момент да си свършат работата ", сподели още тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР