Не бих казал, че връщането на мандата неизпълнен е неуспех.

...
Не бих казал, че връщането на мандата неизпълнен е неуспех.
Коментари Харесай

Радослав Рибарски от ПП разкри какъв кабинет с третия мандат биха подкрепили


Не бих споделил, че връщането на мандата несбъднат е крах. На масата бяха сложени редица значими тематики за България, само че по този начин и не се стигна до диспути по тях. Обществото можеше да завоюва от един подобен спор, само че другите партии решиха, че това не би трябвало да се случи в пленарна зала. 

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от " " Радослав Рибарски.  

" Темите за " Джемкорп " и хартиената бюлетина отклоняват публичното внимание от в действителност значимите тематики, които ние поставихме в нашата декларация. Категорично не сме в изолираност. Ние желаеме да върнем назад дебата по тематиките, които вълнуват хората. Ясно показахме, че договарянето с другите партии би трябвало да е намерено и пред хората. по тематиките, които ние слагаме и вълнуват обществото. Всичко би трябвало да е ясно и авансово контрактувано - политики, промени. ГЕРБ не желаят да вземат участие в подобен спор. Ние в никакъв случай няма да участваме в подмолни сделки на мрачно. Въпросът е към ГЕРБ - те готови ли са да поддържат значимите цели и промени за България. ГЕРБ демонстрират мимикрия - приказват едно и демонстрират напълно друго в пленарна зала. Това не води до нищо действително за хората. До момента ние не знаем какво желаят те. Не са седнали на масата за договаряния и не са споделили нищо. Ще подкрепим кабинет с третия мандат, който се основава на ясни правила и политики, които са значими за обществото. Нека да забележим на кого ще бъде връчен третия мандат и тогава ще разясняваме ", изясни той.  

" От ГЕРБ излизат с бомбастични отчети за " Джемкорп ", в които няма нищо правилно, само че в това време през днешния ден видяхме, че с помощта на тях Пловдивския панаир още веднъж остана в частни ръце. Темата с " Джемкорп " не е на дневен ред. Тя е останала обратно във времето, когато договорът е преустановен през юли месец и нито една от двете страни няма искания, а и никакви обществени запаси не са изхарчени ", разкри Рибарски. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР