НДСВ единодушно избра Станимир Илчев за председател. Целта е завръщане

...
НДСВ единодушно избра Станимир Илчев за председател. Целта е завръщане
Коментари Харесай

НДСВ избра за председател Станимир Илчев и отива на избори

НДСВ единомислещо избра Станимир Илчев за ръководител. Целта е завръщане в българския политически живот и явяване на изборите.
 
" Искаме отново да вървим дружно напред. Ще се поучим от грешките си, ще развием партийната си мрежа в страната. Младите хора са вярата и Национална движение „Симеон Втори" ще поддържа присъединяване им в обществения и икономическия живот ", съобщи  Илчев.
 
" На този стадий можем да кажем - стремим се към центъра на политическия набор. С този конгрес и нова стратегия Национална движение „Симеон Втори" потегля към избори. Национална движение „Симеон Втори" продължава с нова вяра, вероятност и мощ ", сподели още той.
 
Соломон Паси акцентира, че Национална движение „Симеон Втори" е партията, която е най-резултатна.
 
" След нас не съумяха да вкарат България в Шенген и еврозоната, нещо, което ние завещахме. 15-16 години никой не можа да се оправи с тези задания. След 22 години задачите би трябвало да са по-големи ”, безапелационен е той.
Конгресът на партията се случи без присъединяване на Симеон Сакскобургготски. Той беше изпратил приветствен адрес на Национална движение „Симеон Втори".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР