Слави Трифонов отново се заяде с премиера Бойко Борисов и

...
Слави Трифонов отново се заяде с премиера Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Слави пак си каза мнението за Борисов и ген. Мутафчийски



Слави Трифонов още веднъж се заяде с премиера Бойко Борисов и началника на Националния щаб за битка с ковид проф. доктор ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

Повод са апелите и на двамата жителите да съблюдават рестриктивните мерки, тъй като в противоположен случай болестта може да се популяризира доста. Ето какво разяснява шоуменът в тази връзка:

"Докато чакаме да пристигна обещания от Бойко Борисов Ад, желая да дам на него и на генерал-майор-доктор-професор Мутафчийски мотив за размисъл.

По мотив затварянето на София: Генерал Борисов и военачалник Мутафчийски, ще ви изтъквам мисъл на Шарл Дьо Монтескьо: “Властта развращава, а безспорната власт развращава безусловно!” Дали ще ме разберете? Не знам. Но няма да измененията логиката на събитията ".
Слави Т. Трифонов преди 49 минути
Докато чакаме да пристигна обещания от Бойко Борисов Ад, желая да дам на него и на генерал-майор-доктор-професор Мутафчийски мотив за размисъл.
По мотив затварянето на София:
Генерал Борисов и военачалник Мутафчийски, ще ви изтъквам мисъл на Шарл Дьо Монтескьо: “Властта развращава, а безспорната власт развращава безусловно!”
Дали ще ме разберете? Не знам. Но няма да измененията логиката на събитията.
2,5 хиляди 139 169 /novini.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР