Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри 59-то издание

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри 59-то издание
Коментари Харесай

Красен Кралев: Пожелавам на националния отбор да сбъдне мечтите на милиони българи, класирайки се на Евро 2020

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри 59-то издание на церемонията " Футболист на годината ". За най-хубав състезател на България за 2019 година беше избран Димитър Илиев (Локомотив Пловдив). Той събра 216 т. в допитването до спортните публицисти. След него останаха Антон Недялков (Лудогорец) с 176 т. и Васил Божиков (Слован Братислава) със 162 точки.
 Димитър Бербатов: Времето за смяна в българския футбол е пристигнало!
Димитър Бербатов: Времето за смяна в българския футбол е пристигнало!

" Трябва да има ясна идея, желая да се любувам на футбола ни "

" Искам да пожелая на всички доста триумфи през 2020 година, доста здраве и шанс. Пожелавам на футболистите ни да са здрави и без травми, с цел да могат да осъществят изцяло опциите и фантазиите си. Очертава се тази година да е малко по-специална за нас, тъй като за първи път от 15 години имаме късмет и участваме в баражи за класиране на националния ни тим на огромен футболен конгрес. Искам да пожелая на всички наши състезатели от отбора, на треньорите и на управлението да бъдат единни и да бъдат сплотени. Винаги в сложни и тежки моменти българите съумяваме да се съберем, да наложим волята си и да реализираме фантазиите си. Бог да е с Вас и нека да реализирате фантазиите на милиони българи, които в действителност обичат футбола, живеят с него и желаят да видят Вашето потомство на огромен състезателен конгрес ", съобщи министър Красен Кралев при откриването на церемонията.

Той добави, че 2020 година ще бъде значима и в различен аспект, поради планувания през месец юни Конгрес на Българския футболен съюз.

" На футболните ръководители, на притежателите и мениджърите на клубовете поисквам сполучлив Конгрес, да изберат умно и мощно управление с съвременно виждане за ръководенето на най-голямата ни спортна федерация, с съвременно виждане за управление на най-любимата игра в целия свят. ", означи Кралев.

Министърът на младежта и спорта пожела триумф и на Лудогорец в идните мачове против италианския гранд Интер в шампионата Лига Европа.
 Пламен Илиев: За мачовете с националния тим имаме един огромен плюс
Пламен Илиев: За мачовете с националния тим имаме един огромен плюс

" Всички знаем, че ни чакат два доста тежки дуела с Интер "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР