Назначена е комплексна техническа експертиза на аквапарка "Аква планет" в

...
Назначена е комплексна техническа експертиза на аквапарка "Аква планет" в
Коментари Харесай

Назначиха експертиза на аквапарка в Приморско, където загина тийнейджър


Назначена е сложна техническа експертиза на аквапарка "Аква планет " в Приморско, където през вчерашния ден при случай на една от пързалките умря 18-годишен юноша. Това оповестиха от пресслужбата на Окръжната прокуратура в Бургас.

От там показаха, че предмет на следствието ще бъде както законосъобразното действие на водното оборудване, по този начин и дали са налице данни за закононарушения от общ темперамент, осъществени от длъжностни лица, разрешили действието му и по отношение на такива, работещи в същото.

Под надзора на Окръжна прокуратурата в Бургас, служители на реда проверяват настъпилата гибел на младежа. Инцидентът е станал към 15.10 часа. Тогава е обявено, че двама младежи са потърпевши при втурване по атракцията "Цунами ". Единият се спускал с краката напред, а вторият с главата, като се срещнали и сблъскали в улея. Двамата са били откарани в УМБАЛ-Бургас, само че единият от младежите макар оказаната му помощ е умрял от контузиите.

В хода на почналото следствие е осъществен първичен оглед на местопроизшествието, назначени са съдебно-медицинска експертиза, която да откри аргументите за настъпилия тежък случай. Извършени са разпити на голям брой очевидци, в това число и на очевидци на действието, като предстоят и спомагателни разпити на очевидци. По случая се изготвя и фотоалбум на местопроизшествието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР