Най-зрелищното кулинарно риалити в българския телевизионен ефир продължава тази вечер

...
Най-зрелищното кулинарно риалити в българския телевизионен ефир продължава тази вечер
Коментари Харесай

Празненства и опасни битки в новия епизод на Hell’s Kitchen

Най-зрелищното кулинарно риалити в българския ефирен ефир продължава довечера от 20:00 ч. по NOVA. Златни, сини и червени ще се впуснат в нови готварски борби в Кухнята на Ада, с цел да продължат пътя си в предаването и да потвърдят, че имат място измежду финалистите, които ще получат влиятелните черни куртки.

Сериозното разделяне и непрестанните кавги сред Станислав, Васил, Цанко и Асен ще доведат до поредност от недомислени дейности, които ще слагат под въпрос бъдещето на синия тим. Четиримата мъже ще бъдат подготвени на всичко, с цел да изпъкнат, оставяйки настрани тима и достолепието на съотборниците си. 

Празненства, доста музика и танци ще огласят Hell’s Kitchen преди началото на предизвикването пред звездния тим и участниците в конкуренцията за премията от 100 000 лв.. Борба за вниманието на началник Ангелов ще раздруса златните. Роксана и Виктория Капитонова ще влязат в рискова борба и това ще докара до сълзи в очите на една от двете дами, която ще се почувства подценена. 

Специални посетители по време на вечерната резервация ще бъдат поп-фолк изпълнителката Емилия, актрисите Вяра Табакова и Бойка Велкова, както и родните тенис гении Виктория Томова и Александър Лазаров. Напрежението в синята и алената кухня ще се изостри в допълнение, тъй като вечерята в ресторанта ще бъде посетена от над 130 посетители за първи път в историята на предаването.

Гледай Hell’s Kitchen България в понеделник и вторник от 20:00 ч. по NOVA. 

Актуални вести може да откриете в,, формалния и профил на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР