Най-вероятно през пролетта ще има отново предсрочни парламентарни избори, прогнозира

...
Най-вероятно през пролетта ще има отново предсрочни парламентарни избори, прогнозира
Коментари Харесай

Костадинов: През пролетта ни чакат избори две в едно

Най-вероятно напролет ще има още веднъж предварителни парламентарни избори, предвижда през днешния ден във Варна водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Според него „ сглобката няма да издържи, тъй като е подкрепяна единствено от задокеанския фактор “.

Костадинов добави, че чака парламентарни избори през април или най-късно през юни дружно с вота за европейския парламент.

Лидерът на „ Възраждане “ бе безапелационен, че партията няма да поддържа предлагането на ръководещите за бюджет 2024. Костадинов показа и къс разбор за резултатите от изборите. Според него продължава да има заплаха от тежка „ феодализация “ на Варна и на страната. " Избирателната интензивност беше извънредно ниска, а близо половината от вота може да влезе в графата платен или корпоративен, като тежестта на втория става все по-голяма ", уточни Костадинов, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му при купените гласове хората най-малко имат някакъв избор, до момента в който при корпоративния работодателите непосредствено заповядват на чиновниците си за кого да гласоподават.

На огромна част от хората им остава единствено пасивната опозиция, те се отхвърлят да гласоподават и стават странични наблюдаващи на личната си орис, акцентира водачът на „ Възраждане “. Той изрази опасения, че " в случай че нищо не се промени, няколко огромни предприемачи могат да седнат, да се схванат, и да си разменят кметства, градове, общини ".

За обстановката във Варна той сподели, че всички политически сили са изгубили на локалния избор. Според него фрагментираният Общински съвет, в който влязоха 12 обединения, в действителност е може би единственото хубаво нещо, тъй като когато болшинството е нежно, те взаимно ще стопират претенциите си. На този декор съветниците от „ Възраждане “ ще играят ролята на здравия разсъдък и на балансиращия глас, сподели Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР