Най-възрастният народен представител, който ръководи първото заседание на 48-ото Народно

...
Най-възрастният народен представител, който ръководи първото заседание на 48-ото Народно
Коментари Харесай

Рашидов призова депутатите вече да изберат председател на парламента, не бил свободен човек като тях

Най-възрастният депутат, който управлява първото съвещание на 48-ото Народно заседание, Вежди Рашидов (ГЕРБ-СДС) прикани депутатите към този момент да преминат към избора на ръководител на Народното събрание. Аз не съм като вас свободен човек, уточни той.

" Ако четири дни аз би трябвало да седнал съм и да следя това, което вие тук оферирате..... Чудя се - за една година дойдохте, от кое място дойдохте с толкова ненавист ", разяснява Вежди Рашидов, представен от Българска телеграфна агенция.

Седнете като хора, вижте тоя народ ще има ли самун или няма да има, този народ ще се усмихне ли или няма да го накарате да се усмихне, прикани той. Рашидов означи, че тук е място за работа, а не за привнасяне от улицата на негативи. Моля ви разберете се като държавни мъже, моли той.

При първата процедура за избор на ръководител на 48-ото Народно заседание не беше определен никой от номинираните за поста. При втората процедура претендентите станаха петима, откакто и Движение за права и свободи предложи своя кандидатура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР