Най-важното в живота, който е обидно кратък, е човек да

...
Най-важното в живота, който е обидно кратък, е човек да
Коментари Харесай

Сълзите няма как да се скрият, щом видите тази трогателна история! Таткото очаква да види сина си в количка, но остава без думи от изненада! (ВИДЕО)

Най-важното в живота, който е обидно къс, е човек да здрав. Но за жалост не всеки и роден с този шанс. Така историята на този боец, който се завръща, с цел да виси сина си съумя да трогне над 12 милиона души по целия свят. Таткото очакваше да види сина си в инвалидната количка, както го беше оставил. Детето страда от церебрална парализа. Но до момента в който бащата е отстъствал, детето се е научило да се придвижва единствено, даже без непозната помощ.

Щом бащата се прибира и остава изумен, когато вижда порасналия си наследник да може, въпреки и мъчно, да се придвижва самичък. Когато вижда това, на бащата му е мъчно да скрие вълнението си, а когато двамата се прегръщат, сълзите към този момент напират освен у тях, само че и у нас, хората, които виждат и четат тази история. Вижте страхотното ВИДЕО и го споделете, тъй като би трябвало да имаме вяра повече в положителното!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР