Най-важното е, че ще можете да видите и разберете дълго

...
Най-важното е, че ще можете да видите и разберете дълго
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Първия Ден На 2019 Година!

Най-важното е, че ще можете да видите и разберете дълго скривани от Вас обстоятелства. Година да изхвърлите от живота си обремяняващите детайли. А 1-ви е буен ден за вас. Намерете няколко минути да си напишете какво желаете да постигнете. Подредете се, по този начин ще тръгне и годината Ви.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Щастлива и благоденстваща да е годината за Вас, Близнаци! Отново изпълнени с вяра в новата година, новото начало като че ли Ви кара да отворите крила. Доста по-приятна от миналата, с доста повече благоприятни условия и шансове. Просто бъдете по-ясни и съответни и не поемайте прекомерно доста задания. А през днешния ден намерете време да останете най-малко за малко уединено със себе си. Оставете страстите да се утаят, с цел да не сте нервни и раздразнителни.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сурва, сурва Весела година! Радостна и споделена да бъде 2019 за Вас! Очертава Ви се повече работа и повече пътувания. Наблягайте на общуванетои придвижването, а не на храната и охолството. Днес просто си позволете да покажете положителните си усеща креативен - изпейте ария, напишете стих, изиграйте игра, способи постоянно има.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Весела и цветуща нова година, скъпи блестящи същества! И тази година ще пръскате сексапил, обич и хубост на всички места към себе си. А през днешния ден просто направете щастливи хората у Вас с смешки и похвали. Хубаво е освен Вие да сте красиви, само че да подтиквате и другите да се разхубавяват,)

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)За доста години, мирни и плодовити, радостни и честити. Хубава година следва, плодородна. Бъдете подготвени да пътувате повече, да обичате и да се радвате повече. А през днешния ден просто се отпуснете и не се опитвайте всичко да е съвършено, а радостно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Добре пристигнали в новата година! Поздравете я, наречете я и й позволете да Ви зарадва. Силни и плодотворни ще сте, доста нови неща ще научите и доста пътища ще обиколите. На хаирлия да Ви е годината. А през днешния ден не прекалявайте нито с яденето, нито с пиенето, а най-много с веселието.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Много наслади, обич, шанс и благополучие да ви споходят през новата година. Не забравяйте опита, насъбран през 2018. Бъдете по-толерантни и по-малко завладяващи. А през днешния ден просто позволете на чара си да направи ситуацията по-приятна, спокойна и празнична.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Честита 2019, новата година, в която ще изгрее Вашата щастлива звезда. За Вас щастливи звезди постоянно има, само че тази година ще светят по-силно от нормално. Късметът ще Ви следва по петите. А през днешния ден внимавайте най-много с наздравиците. Не е нужно непрекъснато да допълвате чашата си, имайте мярка. Той шансът не е привързан с броя на вдигнатите тостове, а със способността Ви да улавяте подобаващия миг.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Честита, здрава и сполучлива нова година! Вие нормално постоянно имате проекти и знаете кое, по кое време, по какъв начин, за какво. Планирането не е неприятно, само че не прекалявайте с контрола. Тази година ще се наложи да деянията еластичност, което е ново предизвикателство, а може би и нова цел. Обадете се на приятелите си през днешния ден, само че не прекалявайте с фейсбук, живият контакт е за предпочитане.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Щастлива и радостна нова година! Подготвила Ви е прелестни дарове и изненади. Тази година сте от привилегированите знаци на Зодиака. Фортуна ще е неизменима Ваша спътница и настойник. Правете каквото би трябвало, останалото ще се подреди. А през днешния ден просто би трябвало да сте в центъра на събитията или най-малкото основен уредник.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Честита и благословена нова година! Радост и благополучие да има в дома и в сърцето Ви! Обстоятелствата ще Ви поддържат, единствено не бъдете мързеливи. Действайте самоуверено, бъдете подготвени да поемете отговорност. Поставяйте си огромни цели. Днес не прекалявайте с празните приказки, по-добре да прекалите с танците и вицовете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР