Най-важно е България да излезе от цикъла на политическа парализа.

...
Най-важно е България да излезе от цикъла на политическа парализа.
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК, от коалицията искат да са първи, за да свърши цикълът на политическа парализа

Най-важно е България да излезе от цикъла на политическа парализа. Политиката би трябвало да се трансформира не в технология на перманентния скандал, а в обществена среда, която би трябвало да създава решения. Ние имаме упоритостта да бъдем първи, което значи да водиш страната напред. България има потребност от това. Има куп нерешени въпроси в енергетиката, образованието, стопанската система, инфраструктурата – във всички сфери.Това сподели заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, откакто ГЕРБ-СДС подадоха нужните документи за регистрация за явяване на изборите на 2-ри април.

„ Имаме упоритостта и силата да сме първи. Входирахме 9999 подписа, само че другояче сме събрали 4 пъти повече. Достатъчно мощни и консолидирани сме, с цел да победим ППи Демократична България. Единственият проблем, единствената ми забележка по отношение на Политическа партия и Демократична България, е, че това обединяване затруднява основаването на управническо болшинство “, сподели още Дончев.

„ За последно бяхме в резиденцията на американското посолство преди седмица и не си припомням някой да ни е натискал за нещо. Не сме податливи и не работим под напън, отговори Дончев на въпрос за американското посолство и листата „ Магнитски “.

„ Очакваме да сме първа политическа мощ. Но и разликата сред първата и втората политическа мощ да е огромна, с цел да се улесни съставянето на постоянно държавно управление, от което България има потребност “, съобщи след регистрацията Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР