Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Новото правителство приключва със “смесените сигнали” към ЕС и НАТО

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Държавата скоро ще има бюджетИван Гешев през днешния ден ще говори12-годишната Ая, която гони вятъра
Всички работодателски организации и синдикати, които вземат участие в Националния съвет за тристранно съдействие с държавното управление, утвърдиха. Само “Подкрепа ” е срещу.

Министърът на финансите от следващата година компаниите да заплащат единствено първите два дни от болничните на чиновниците си. В момента работодателите поемат първите три дни, пишат сътрудниците в “Капитал ”.

сподели пред българските военни аташета, че България би трябвало да развие военния си потенциал, " тъй като рисковете не са изчезнали ". Той изясни забавянето с “политическа нерешителност ”, сподели той. " Мирът се реализира тогава, когато всеки агресор знае, че в случай че нападне, ще бъде осъден ”, сподели още Денков.

Това е смяна в съпоставяне със служебното държавно управление на е шеф на кабинета на президента Румен Радев. И други служебни министри откриха кей при Радев.

Последвайте ни и във, с цел да получавате всички вести напряко в телефона си.
Още ли всичко се управлява от Държавна сигурност?
Остраненият някогашен основен прокурор Иван Гешев ще дава отговор на въпроси си във Facebook. Събитието е планувано за 14 часа през днешния ден. Ако тематиката ви е забавна, напомням ви най-важното по нея -, че е държал каузи “трупчета ” и по какъв начин Гешев за сметка на данъкоплатците.

Бившият основен прокурор изиска имунитета на Бойко Борисов, с цел да го упрекна в пране на пари по “Барселонагейт ”. Парламентът сътвори комисия, която да вземе решение. Тя обаче въобще не се е събирала. Дали въобще това ще се случи -.

Отделете още няколко минути през днешния ден, с цел да прочетете тази история - частен бизнес в Русия, който извършва държавни поръчки и печели милиони, е високомерен благодарение на службите в интерес на олигарх. В дъното на всичко
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР