Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Въпросите за Турски поток се върнаха преди изборите. Излиза истината за Вагнер

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
“Турски поток ”Лозунгите за мирЕлиуд Кипчоге
Президентът Румен Радев, някогашният министър председател Бойко Борисов и някогашната шефка на Народното събрание Цвета Караянчева са били осведомени от ДАНС, че газопроводът газ за страната и че главната му цел е заобикалянето на Украйна. Това демонстрират поверителни информации, които бяха оповестени от проверяващия уебсайт Bird.bg.

в идващото Народно заседание да има специфична комисия, която да проверява “потенциалните вреди, нанесени от някогашния министър председател Бойко Борисов по отношение на плана " Турски поток ".

Поверителните информации споделят това, което до момента е казвано от специалисти и медии. Припомняме ви по какъв начин на Путин и построи " Турски поток ", а в следствие Украйна стана по-уязвима.

Не пропускайте и за това по какъв начин един прочут русофил, който се показва за водач на паравоенна организация в България, в този момент е решил да вербува хора за криптовалута.

Расте възмущението след злополуката на в София, при която беше погубен френски жител. В кръвта на водача са открити кокаин и алкохол.

Препоръчайте този бюлетин и на познатите си. Изпратете им, с цел да се абонират.
Пътят към Народното събрание
Преди изборите някои партии издигнаха лозунга “Искаме мир ”. Това повтаря лозунга на Путин, който подреди нападението против Украйна и вкара готовност в Русия. за какво се случва това.

Сред тези партии е и Българска социалистическа партия, която към момента не е взела решение в окупираните украински територии за присъединение към Русия.

Намерете още 5 минути през днешния ден, с цел да гледате и Мирослав Михайлов за това по какъв начин Движение за права и свободи води акцията си в шуменските села, където съвсем всички зависят от кмета. Следете поредицата “Пътят към Народното събрание ” всеки ден на на Свободна Европа.

Очакваме вашето мнение на страницата ни във или на.
Опрощаване на грехове против гибел на фронта
В миналата нощ още веднъж Одеса с ирански дронове и унищожиха летището в Кривой Рог.

Близкият до Путин съветски олигарх за първи път, че е създател на частната военна група " Вагнер ", която сега води война в Украйна.

, споделя някогашен наемник, който напусна Русия и издаде във Франция спомените си от частната войска.

Руският да повдигне духа на съветските бойци и даде обещание опрощаване на греховете на всеки, който загине на фронта.

Вече има данни, че мъже от окупираните елементи на Южна и Източна Украйна, с цел да ги принуди да се бият против украинската войска.

На разнообразни места против оповестената от президента Путин частична готовност. Арестувани са съвсем 2500 души, а доста повече съумяха да изоставен страната.

Укриващият се в Русия някогашен американски сътрудник стана съветски жител.
По света
Италия се приготвя за първата си жена министър председател, откакто завоюва безапелационна победа на изборите.

Не пропускайте за една по-далечна страна - Виетнам организира стопански промени от десетилетия, само че през последните години очевидно е покрай това да се трансформира в " азиатски тигър ".

Присъединете се към общността на Свободна Европа и във.
И две рекомендации
Ако следите спора сред, тук има продължение - музикантът отхвърли самичък да е отменил концерти и упрекна локалната власт в Краков в “драконовска цензура ”.

Като дете той тича два пъти по три километра всеки ден. Сега той е несломим играч и международен рекордьор в маратона. Кениецът усъвършенства личния си международен връх и е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР