Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Бъдещето на Борисов пак става тема в кампанията. Проучванията му дават предимство

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Кампанията за изборитеВизите за руснацитеИбряма
Само след 4 седмици още веднъж ще е понеделник заран, само че към този момент ще знаем резултатите от изборите. За първото място спорят “Продължаваме смяната ” и ГЕРБ. Най новите изследвания на и дават преднина за партията на Бойко Борисов.

Няколко негови думи провокираха вълна от реакции., че “повече на акция за нови избори няма да вървя ” и в този момент обикаля и “ви давам сред какво да избирате ”. Много хора одобриха това като поръчка за отдръпване при загуба на изборите. сподели, че няма да се отдръпва.

Кирил Петков употребява този мотив и прикани гласоподавателите да оказват помощ “на господин тези избори и да вземе вярното решение за себе си - да се пенсионира ".

Ако живеете отвън България и желаете да има секция покрай вас, подайте. Ако пък сте покрай място, където постоянно има секция, подаденото заявление ще ви добави в листата и по този начин може да чакате по-малко в деня на изборите.

Няколко обитаеми места към след дъждовете. Министърът на земеделието сподели, че не се удостоверяват “поголовни сечи ” в региона, макар че локалните хора по този начин изясняват бедствието.

Очакваме вашето мнение на страницата ни във или на.
По-малко визи за руснаци, повече репресии за несъгласни
Българските визи за жители на Русия. Това е резултат от общата политика на Европейски Съюз, който анулира съглашението за омекотен визов режим с Русия.

Москва се оплака, че външният министър американска виза, с цел да взе участие в Общото заседание на Организация на обединените нации, което стартира в Ню Йорк във вторник.

Само за последните 6 години Русия е задържала над 55 000 души, протестирали против Кремъл. да се постанова затвор и за " дискредитация " на съветската войска.

заяви, че заслужава " безсрочна и дълга " отмора от поста си и е време да се отдръпна. Все още не знаем какво значи това.

Не пропускайте диалога на, който e измежду одобрените създатели на New Yorker. Той поучава да се взимат съществено заканите на хора като Путин. “Защото ние ги чуваме, само че си споделяме – той по този начин приказва, само че това не може да е действително. Но то е действително ”.

Препоръчайте този бюлетин и на познатите си. Изпратете им, с цел да се абонират.
Зависимостта от Русия
доставките за Германия по “Северен поток ”. Когато някой ви каже, че България би трябвало “да направи като Германия ” и да одобри всички условия на Москва, припомнете му този факт.

Десетилетия наред " Газпром " следва тактика за завземане на европейския газов пазар, обаче в този момент се отхвърли от тази тактика. Препоръчвам ви в “Дневник ”.

Вера Денизова написа в “Капитал ”, че Министерството на финансите предлага на държавното управление да изиска от Брюксел позволение страната да продължи да купува. Още от април има еврорегламент, който не разрешава контракти за публични поръчки с компании, които са с съветски генезис.
Украински байрак над освободени села
Украинският президент, че са освободени още три обитаеми места. Ден по-рано генералният щаб в Киев заяви, че починалите съветски бойци към този момент са 50 хиляди.

, с цел да отдадат последна респект на последния водач на Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов, който умря на 91-годишна възраст на 30 август.

Намерете още 9 минути през днешния ден, с цел да гледате този видео роман за живота и наследството на донесе края на Съюз на съветските социалистически републики и свободата за Източна Европа.

Присъединете се към общността на Свободна Европа и във.
И две рекомендации
Преди век бреговата линия на Румъния е ваканционна дестинация, осеяна с архитектурни съкровища, на Европа. После това изчезва и до през днешния ден румънският бряг не може да се съпоставя с туризма в България. Не пропускайте тази история.

" Душата на един музикант в никакъв случай не почива. Имам ли някаква болежка, пипвам кларнета, изсвирвам си и си изревавам тъгата. “ Думите са на, който завоюва две влиятелни награди единствено в последните дни. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР