Най-успешният треньор в историята на българския шампион Лудогорец - Георги

...
Най-успешният треньор в историята на българския шампион Лудогорец - Георги
Коментари Харесай

В Казахстан представиха Георги Дерменджиев, той обяви големи цели

Най-успешният треньор в историята на българския първенец Лудогорец - Георги Дерменджиев, бе показан публично като старши треньор на казахстанския Ордабаси. Това ще е първият клуб в чужбина за родния експерт, който предишното лято бе сменен от Димитър Димитров на “Лудогорец Арена ”. Дерменджиев сложи високи цели пред своите футболисти, които през идващия сезон ще се борят още веднъж за призовите места в някогашната руска република и почтено показване в Лига Европа. 

“Най-важното е да се трудите крепко както на тренировките, по този начин и отвън терена. Ще си сложим високи цели и в шампионата, и в евротурнирите. Ако бъдете съзнателни и изпълнявате условията на треньорския щаб, нещата ще се получат ”, изясни пред играчите новият треньор на Ордабаси.

В миналогодишното издание на Премиер лигата клубът на Дерменджиев приключи на трета позиция в крайното класиране с актив от 58 точки. Тимът се подреди незабавно след спечелилия в последните четири издания на шампионата - Астана, и неговия максимален съперник - Кайрат. В състава на Ордабаси пък е някогашният нападател на ЦСКА Преслав Йорданов, който се регистрира с 5 гола в 17 мача.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР