Най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски ще се завърне на ринга

...
Най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски ще се завърне на ринга
Коментари Харесай

Стоян Копривленски очаква мач през пролетта

Най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски ще се завърне на кръга напролет. Той направи доста мощна година през 2022 и доста малко не му доближи да завоюва купата на „ Глори “ в лека категория.

„ Мач евентуално ще има през април или май “, заяви за Спортната джунгла бургазлията.

Боецът към този момент възобнови тренировки, откакто се подложи на интервенция. Причината беше проблем с десния крайник, който беше сцепен още при започване на дуела за купата на Глори против Тиджани Безтати през октомври. Въпреки контузията Копривленски се би през декември против Каито Оно, който завърши със скандално съдийско решение за японеца.

„ Кракът ми беше за интервенция още след мача с Тиджани – добави Копривленски. – Имало е пукнатини по костта. Не му дадох задоволително време за отмора. Започна да събира гной и вода. Трябваше да го сцепят и почистят. “

Стоян Копривленски се включи в благотворителна самодейност, с която ще се съберат средства за рехабилитацията на Николай Чолаков, който се възвръща след тежка злополука. Кикбоксьорът ще взе участие в открита подготовка. Заниманието ще се състои в неделя от 15.00 ч. Мястото е „ Арена Шумен “ в Шумен. Всеки е добре пристигнал да помогне на Николай с каквото може.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР