Най-успешният български футболист Христо Стоичков отправи послание към волейболния шампион

...
Най-успешният български футболист Христо Стоичков отправи послание към волейболния шампион
Коментари Харесай

Христо Стоичков отправи послание към волейболистките на Марица Пд

Най-успешният български футболист Христо Стоичков насочи обръщение към волейболния първенец на България – Марица (Пловдив). За втори следващ сезон шампионките ще носят екипите на неговия бранд. 

„ Здравейте, скъпи девойки, здравейте шампионки, стартира нов шампионат, в който аз не се и колебая, че Вие още веднъж ще бъдете шампионки. Защо – тъй като сте най-хубави. Тази година Ви следва и огромно премеждие в Шампионска лига. Там са най-хубавите и Вие заслужавате да бъдете измежду най-хубавите. В новото състезание – здрав дух, постоянно да бъдете с този несклоняем маришки дух, да покажете на всички, че сте най-хубавите. От далечно Маями както постоянно имате една огромна прегръдка от мен. Очаквам незабравими мачове, незабравими вечери с нашата прелестна аудитория. Поздрави на всички и доста триумфи тази година “, съобщи Стоичков в обръщение към шампионките.



Маричанки също записаха обръщение до Камата, в което му благодарят за поддръжката:

„ Здравейте от нас, благодарим Ви за хубавите послания и поддръжката. Очакваме Ви на трибуните в безоблачен Пловдив. Прегръщаме Ви! “



Първият мач на Марица за новия сезон е през днешния ден от 17:30 ч. в зала " Сила " против Марица 2022. В дуела маричанки ще бъдат показани за новия сезон.

Тимът стартира присъединяване си в Шампионската лига на 20 декември.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР