“Най-удобно е да се атакува служебният кабинет, но това не

...
“Най-удобно е да се атакува служебният кабинет, но това не
Коментари Харесай

Радев погна партиите: Правели черен пиар и дълбаели на нови червени линии

“Най-удобно е да се нападна служебният кабинет, само че това не дава резултат. Правителството прави всичко, с цел да се пребори с инфлацията. Трябва действителна битка и от останалите органи, чакам контролните такива да си свършат работата, сподели президентът.

 

“Нека на Трети март да забележим на напред във времето концепциите на партиите за бъдещето, а не черен пиар и дълбаене на нови червени линии, тъй като след изборите още веднъж те ще би трябвало да търсят благоприятни условия за консенсус ”, разяснява Радев.

 

Относно обезпечаването на видеонаблюдение в план-сметката за бюджета, президентът посочи, че служебният кабинет е бил заставен поради законодателни промени от Народното събрание в къси периоди да реагира.

 

“В последния миг, несъмнено, че кабинетът е пред огромно тестване. Това е освен софтуерно, само че и организационно- да се приготвят секциите, устройствата, само че и най-много хората. Вярвам, че ще се работи, тъй че да не бъдат опорочени изборите ”, съобщи още президентът.

 

“Трябва действителна битка против спекулата и цените на стоките. Очаквам още на следващия ден държавното управление да разгласи положителни последици от инспекциите и най-много ефикасни ограничения, усетени от всеки жител ”, сподели Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР