„Най-ценният ни капитал, това са хората“, казва Йонуц Фаркаш, регионален

...
„Най-ценният ни капитал, това са хората“, казва Йонуц Фаркаш, регионален
Коментари Харесай

Schneider Electric търси бъдещи служители на кариерния форум на ТУ в Пловдив


„ Най-ценният ни капитал, това са хората “, споделя Йонуц Фаркаш, районен управител на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово. „ Силната и виновна компания се познава по това, че влага в привличане на нови фрагменти и в тяхното развиване “.

В търсене на стимулирани и въодушевени експерти, за поредна година Schneider Electric ще взе участие в „ Ден на кариерата “, проведен от Техническия университет в гр. Пловдив.

Като водач в енергийния мениджмънт и цифровата промяна Schneider Electric ще притегля студентите с опциите за работа и развиване в мултинационална компания, устойчивите практики и спецификата на работния развой. По време на ревюто чиновниците ѝ ще показват опциите, които компанията предлага. От Schneider Electric не скриват, че срещите по време на форума могат да се трансфорат в изявление за работа и някои от претендентите да бъдат утвърдени за чиновници в компанията.

„ Търсим бъдещите гении в Schneider Electric, които ще се развиват и ще се учат от експертите. Трамплинът е огромен и опциите при нас зависят в огромна степен от желанието на претендентите, като при нас те ще открият всичко належащо, с цел да съумеят “, сподели във връзка ревюто Елена Ватрачка, управител „ Човешки запаси “ във френската компания.

„ Ден на кариерата “, се организира за девета поредна година. На 19 октомври 2017 година в Пловдив водещи компании от разнообразни сектори ще показват своите стажантски и стипендиантски стратегии и свободни позиции, с които ще се опитат да притеглят вниманието на младежите.

Schneider Electric е водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, постройките, центрове за данни, инфраструктурата и промишлеността. С наличие в над 100 страни, Schneider Electric е безспорен водач в енергийния мениджмънт – приблизително и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизационните системи. Компанията дава интегрирани решения за оптимизация, посредством съчетание на сила, автоматизация и програмен продукт.

Благодарение на отворената платформа на Schneider Electric, ние сътворяваме световна екосистема на съдействие с най-голямата общественост на сътрудници, интегратори и програмисти като осигуряваме надзор в действително време и оперативна успеваемост. Вярваме, че хората и сътрудниците ни вършат Schneider Electric сполучлива компания и, че стремежът ни към нововъведения, многообразие и резистентност подсигурява, че електрическата енергия е налична (Life Is On) на всички места, за всеки и когато и да е.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР