Най-титулуваният български отбор ЦСКА изигра добър мач в групите на

...
Най-титулуваният български отбор ЦСКА изигра добър мач в групите на
Коментари Харесай

ЦСКА изпусна Клуж, но спечели втора точка в групите на Лига Европа

Най-титулуваният български тим ЦСКА изигра добър мач в групите на Лига Европа против румънския първенец ЧФР Клуж. " Армейците " надиграха противника си, изключително през второто полувреме, само че все пак приключиха наедно 0:0.
Така " армейците " взеха своята втора точка в групата след равенството преди седмици против Рома в Италия.
Неприятното за българския отбор е, че продължава да е без победа, а даже и без гол до този миг в тази фаза и се е залепил за последното място.
 ЦСКА остана без шансове в Европа ЦСКА остана без шансове в Европа
Българският гранд ЦСКА се обрисува скоро да се сбогува и публично с Лига Европа, откакто последният късмет на отбора да се н...
Подробности по какъв начин протече мача
Това беше и втори мач под управлението на Бруно Акрапович във втория по престижност европейски клубен шампионат след провалянето на Националния стадион „ Васил Левски “ от Йънг Бойс с 0:1. ЦСКА е с две точки на последна позиция в група А, до момента в който Клуж е трети с пет пункта.
В другия мач от групата Йънг Бойс отстъпи на Рома с 1:3 и по този начин „ вълците “ си подсигуряваха първото място. Жан Пиер Нсаме даде задатък на швейцарците, само че Борха Майорал, Рикардо Калафиори и Един Джеко оформиха крайния резултат.
Йънг Бойс има седем пункта и ще се бори с Клуж за второто място в групата в пряк конфликт в Швейцария.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР