Най-тъпите две мнения в момента, от които страдат отново масово

...
Най-тъпите две мнения в момента, от които страдат отново масово
Коментари Харесай

Най-тъпите две мнения в момента, от които страдат отново масово знаещи и незнаещ

Най-тъпите две отзиви сега, от които страдат още веднъж всеобщо знаещи и незнаещи.

1. Путин влезнал в някакъв капан и не знаел по какъв начин да излезе, заседнал бил и нямало да излезе.

2. Русия ще бъде унищожена от глобите.

И още една тъпа мъгла върви и тя е, че в този момент в Украйна е като тогава в Ирак и в този момент Русия е като тогава Съединени американски щати. Ама за това ще пиша различен път. Тук в това тресавище са затънали и професори, и историци, за елементарните редови войници не приказвам.

Аз не зная за какво при всяка обстановка се озовавам на едно малко островче, на което има напълно малко хора, не това е моята орис. Всеки път!
Да си мислиш, че Путин не знае какво прави и да мислиш, че той страда от някакви своеволни случайни дейности, значи единствено едно – непознаване нито на Русия, нито на Путин, нито на политиката му. Години наред той приказва, никой не слуша, малко на брой го чуха въобще. И в този момент, олеле, деспот и долен човек, и умопобъркан! Просто да полудееш от тъпота!!!

Да мислиш, че Русия ще бъде унищожена от глобите значи различен тип незнание, още веднъж тресавище, в което също е потънало съвсем всичко живо.
Означава, че няма взор върху процесите в света и в Русия, няма схващане на световните процеси, които вървят от години. Няма никаква изясненост какво и за какво става.
Понеже тази тематика със глобите е прекомерно непозната с изключение на за тесни експерти и то с схващане за действителността в този момент, не преди 2, 5, 10, 20 години, има такива операции и заблуди, че също обезумявам от неналичието на познания и задълбочено размишление.

В момента в света на умните и красивите, т.е. в Европа и Северна Америка и колониите им, се прави лек дискриминационен геноцид над съветското население. Де що има руснаци са подложени на жестоки проблеми, в това число им се отхвърля лекуване.

В бъдеще отново ще пиша за това, само че съветските олигарси се озоваха в невероятната конюнктура да не могат да употребяват това, което имат. Тоест, разкривен стоеж сред Русия и Запада със всички последствия. Капиталите им са блокирани и в Русия като западни и в Европа като съветски. Положение без аналог и заради това неразучено и единствено доста будни и умни хора го отразяват и проучват, броят се на пръстите на едната ръка. Как в случай, че имаме най-малко 100 безусловно нови параметъра за нещата, ще ми правиш разбор и изводи, че Русия видиш ли загивала, а Путин бил безумен? Това да ви е Киро от Петково!!!???

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР