Най-скъпият футболист в историята на британския футбол - Джак Грийлиш,

...
Най-скъпият футболист в историята на британския футбол - Джак Грийлиш,
Коментари Харесай

Феновете се обърнаха срещу най-скъпия британски футболист в историята

Най-скъпият футболист в историята на английския футбол - Джак Грийлиш, към този момент наподобява изчерпа заема на доверие от почитателите на Манчестър Сити, тъй като гласовете против него в обществените мрежи стават от ден на ден и все по-шумни, написа Sport Bible.

Нападателят получи следващ късмет от Хосеп Гуардиола в мача от Шампионската лига против Борусия Дортмунд, който едвам не бе изгубен нощес. Грийлиш прекара единствено 59 минути на терена, като опитите му за изстрели бяха напълно не на място. На „ жителите “ им лишиха 80 минути, с цел да уцелят рамките на вратата на германците, когато бе сложено и началото на обрата (2:1).

При дебютния сезон за британския национал на „ Етихат “ болшинството предпочиташе да не го подлага на критика прекомерно, с цел да му даде късмет за акомодация. Дори Рахим Стърлинг бе продаден, с цел да се понижи напрежението, само че все пак играта на лявото крило не дава отговор на равнището на Сити.

Масло в огъня налива и персоналния живот на Джак Грийлиш. Той се отдаде на разгулен купони през лятото, с цел да отпразнува купата от Висшата лига, а по-късно подписа спонсорски контракт с огромна фешън компания. Във футбола сходни неща се одобряват мъчно, изключително когато играта остава на назад във времето за сметка на парите и развлеченията.

Грийлиш би трябвало да подреди целите си, в случай че желае да се наложи в Манчестър Сити, или няма да е изненадващо, в случай че още през януари му бъде потърсен пазар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР