Най-скъпата покупка в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба е

...
Най-скъпата покупка в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба е
Коментари Харесай

Никой не понася мръналото Погба, дори и съиграчите му

Най-скъпата покупка в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба е все по-близо до изхода на "Олд Трафорд ". След като мениджърът Оле Гунар Солскяер е подготвен да се раздели с него поради непрекъснатото му мрънкане за пари, в този момент и цялата съблекалня на отбора се е настроила против него.

Според вестник "Сън ", играчите на "червените дяволи " приканват непрекъснато мрънкащият французин да бъде продаден допустимо най-скоро, с цел да не трови атмосферата в тима. Не се оповестяват имената на водачите на протеста против Погба, само че е ясно, че съвсем никой не е на негова страна в този спор.

Така единственият, който упорства французинът да извърши контракта си с клуба, е вицепрезидентът Ед Уудуърд. Но натискът върху него да се отърве от "отровната ябълка " става все по-голям и в последна сметка може скоро да капитулира.

Интерес към Погба има от Реал Мадрид и Ювентус. И двата клуба са склонни да покрият финансовите загуби на Юнайтед от привличането на "мрънкалото " Погба, тъй че още до края на този месец може да има изходяща договорка за него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР