Най-сигурният начин да се заразим с COVID-19 е при посещение

...
Най-сигурният начин да се заразим с COVID-19 е при посещение
Коментари Харесай

Учени откриха кои са най-опасните места за заразяване с коронавирус

Най-сигурният метод да се заразим с COVID-19 е при посещаване в ресторант. Това сочат данни на изследване на американски епидемиолози, представено от вестник " Ню Йорк Таймс ".  
Изследването е извършено от 700 американски епидемиолози, които са пробвали да открият най-опасните действия за заразязване с. Първият най-сигурен метод да се заразим с COVID-19 е при посещаване в ресторант. Според 75% от епидемиолозите при храненето в ресторант има най-голям риск от възпаление. Ако въпреки всичко сме решени да посетим ресторант, учените предлагат да използваме външните тераси, в случай че заведението разполага с такива. В закритите пространства на ресторанта епидемиолозите поучават да съблюдаваме отдалеченост и да седим с маска, с изключение на в случаите когато пием или ядем, написа.
 Според учени болежка в очите може да е признак на COVID-19 Според учени болежка в очите може да е признак на COVID-19
Британски учени откриха връзка сред възпалението на очите и коронавирусната зараза. Те считат, че болките в очите би трябвало да бъдат прочие..
Много хора се заразяват с COVID-19 на сватби или погребения. Епидемиолозите поучават, в случай че вървим на някое от двете мероприятия, да съблюдаваме обществена отдалеченост и наложително да не тръгваме без маска. Спортните и културни мероприятия са класирани на трето място по риск от болест с COCID-19 измежду 35% от епидемиолозите. Учените са на мнение, че там рискът от заразяване е на приблизително равнище, само че никога не е за занемаряване. Най-малко евентуално да се заразим с ковид е, в случай че бягаме в парка, при разходките, срещи с стеснен брой другари на открито и при извършване на покупки в супермаркети и аптеки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР