Най-сетне реалната причина за развода на Полина Спасова с Благой

...
Най-сетне реалната причина за развода на Полина Спасова с Благой
Коментари Харесай

Направи го: Джизъса се показа заедно с Ивана! Тя се оказа и причината за развода му! (ВИЖ ГИ ТУК - СНИМКИ)

Най-сетне действителната причина за развода на Полина Спасова с Благой Георгиев излезе нескрито и се оказа, че тя има съответно име. Името е Ивана Главчева. Да, истината е, че Джизъса си паднал по щерката на Ванко 1, още преди да влезе в риалитито Сървайвър, а тогава той се водеше жених с едвам няколко месеца брак.

Благо, който има извънредно слаби " ангели " и не може да си държи панталоните вдигнати, вижда за сефте Ивана в стоматологичния център на татко й в Пловдив, където отива да си прави зъбите. Заедно с новото чене, той получава и подарък стрела от Купидон, след което историята е ясна.

Полина схваща за това, както самата тя загатна на няколко пъти, саркастично подмятайки, че Блажко се влюбва на всеки три месеца. Спасова отхвърля да търпи и желае бракоразвод, за което, несъмнено, заслужава хвалба.

Именно от този момент, от първия им миг дружно с Ивана, Георгиев сподели фотография. На фрагмента Главчева го обслужва на регистратурата на клиниката, а той по този начин се е захилил и сияе до нея, като че ли жена не е виждал.

Потвърдено е, че двамата са двойка от малко повече от месец, а скоро отпрашиха и за Барселона на първа обща отмора. Е, нека единствено скоро Благо не отиде някъде за друга процедура и да не зърне там следващата си " огромна обич ", че няма да е доста прелестно... въпреки да е типично.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР