Най-сексапилната футболна половинка в България Деница Стоянова остана без дрехи

...
Най-сексапилната футболна половинка в България Деница Стоянова остана без дрехи
Коментари Харесай

Най-горещата футболната половинка остана без дрехи

Най-сексапилната футболна половинка в България Деница Стоянова остана без облекла в Италия. За страдание на почитателите, моделката не се съблече за някоя гореща фотосесия.

Бившият национал Михаил Александров и половинката му взеха решение да си подарят няколко сантиментални дни в Позитано. Още с кацането обаче бяха неприятно сюрпризирани. Оказа се, че багажът им е изгубен. Това наложи бързо циркулиране по магазините за набиране на най-важното. Бяха закупени и няколко шармантни тоалета за Деница.
Двойката не разреши грешката на самолетната компания да се отрази на положителното им въодушевление. Александров и гаджето му се настаниха в хотел с невероятна панорама към Салернския залив. Последва и сантиментална вечеря на терасата.

 Закуска с невероятна панорама

Закуска с невероятна панорама

Мишо и Деница направиха и водна разходка до друга перла измежду южните италиански курорти - Капри. Оказа се, че обичаното на куп международни звезди място не е по усета на родната моделка. Като причина тя посочи огромната претъпканост. " Има красиви гледки където и да се снимате. Но не е ясно дали ще съумеете ", показа Деница.
Тя добави, че въпреки всичко Капри има и едно преимущество пред Позитано. Това е съществуването на бутици на куп световноизвестни марки.
Добрата вест за футболиста и половинката му дойде на третия ден от пътуването им. Те най-сетне схванаха каква е ориста на багажа им. Оказа се, че той по простъпка е пратен за Рим.

За сантименталното бягство на двойката спомогна и фактът, че Александров сега е без тим. Договорът му със " Славия " изтече в края на сезона и не бе възобновен. Все още не е ясно къде и дали ще продължи кариерата си 31-годишният футболист.
 Мишо и Деница обожават да пътуват

Мишо и Деница обожават да пътуват

Деница, която преди няколко години бе коронясана за най-сексапилната футболна половинка в България, е прочут модел. В момента стилните й задължения са строго подбирани, защото се е посветила на развъждането на двете си дъщерички.
За нея и Мишо това бе второ сантиментално пътешестване до Италия това лято. През юли двамата прекараха един уикенд във Венеция, в която Деница се влюби. Тя даже разгласи, че би живяла там.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР