Най-самотните кучета в Обединеното кралство търсят нов дом като перфектния

...
Най-самотните кучета в Обединеното кралство търсят нов дом като перфектния
Коментари Харесай

Запознайте се с най-самотните кучета в Обединеното кралство, които търсят дом завинаги тази Коледа - намерете своя партньор

Най-самотните кучета в Обединеното кралство търсят нов дом като съвършения коледен подарък, откакто са прекарали години подценявани, изоставени и възвръщат се от тежките си прекарвания като бездомници.

За страдание, случаите на занемаряване са на обезпокоителен тригодишен връх и тези очарователни кученца бяха грубо наранени от изоставянето. Но защото новата година е единствено след няколко дни, RSPCA се надява да покаже своите странности и сексапил, до момента в който ускоряват търсенето на любяща среда.

Благотворителната организация за хуманно отношение към животните неотдавна акцентира по какъв начин резултатите от пандемията на ковид и рецесията с разноските за живот са основали „ съвършената стихия “. Те предизвестиха, че животните са изправени пред „ мрачна зима “. До края на октомври тази година благотворителната организация е получила 17 838 сигнала за изоставени животни.

За страдание процентите за наново настаняване са спаднали. Между 2019 година и 2022 година процентът на наново настаняване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР