Най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава и този четвъртък и петък

...
Най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава и този четвъртък и петък
Коментари Харесай

Оставиха Ергенът безмълвен, една от жените го обвини в изневяра

Най-романтичното телевизионно премеждие „ Ергенът “ продължава и този четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV. В четвъртък вечер (31 март) феновете ще станат очевидци на следващата самостоятелна среща на Виктор с една от дамите, претендентки за неговото сърце. В имението ще настъпи ужас, откакто поканата за сантиментален пикник на брега на морето е за участничка, която към този момент е имала самостоятелна среща с първия „ ерген “ на България.

Виктор за първи път ще се осмели да засвидетелства възприятията си със безценен подарък за избраницата си, а това неизбежно ще развихри същинска стихия в тихия залив на имението. Обидите и нападките от страна на останалите участнички ще станат причина дамата да изиска да си тръгне от имението, само че дали ще го направи, или ще събере сили, с цел да отвърне на удара, феновете ще схванат единствено в „ Ергенът “ по bTV.

На вечерния коктейл предстоят откровения, които ще оставят Виктор безгласен, а една от претендентките ще се осмели да го упрекна в „ невярност “. В края на вечерта следва следващата Церемония на розата, след която още една от дамите ще би трябвало да се сбогува с Виктор.

В петък вечер (01 април) следва следващата занимателна групова среща. Виктор ще провежда футболен дуел за девойките на „ Фетие Арена “ – мястото, където легендите от един от топ тимовете в света „ Пари Сен Жермен “ организират своите летни лагери. Дамите ще бъдат разграничени на два тима – „ Реал Фетие “ и „ Динамо Гьокче “, а победителките ще завоюват необикновен следобяд с удивителна средиземноморска кухня в компанията на Виктор.



Зрителите ще станат очевидци и на първата изключителна обстановка в имението. Наум ще прекъсне утринната рутина на девойките и ще им даде 15 минути, с цел да се приготвят за инфарктна среща с Виктор, след която още една от дамите ще би трябвало да напусне имението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР