Най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава и тази седмица в ефира

...
Най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава и тази седмица в ефира
Коментари Харесай

Прецедент в Ергенът! Това не се е случвало никога в предаването

Най-романтичното телевизионно премеждие " Ергенът “ продължава и тази седмица в ефира на bTV – в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. Претендентките за сърцето на Евгени Генчев ще се впуснат в нови вълнуващи провокации, а феновете ще станат очевидци на казус в историята на формата в България до този миг.

В сряда вечер (19 април) Евгени ще предложения пет специфични дами – Айлин, Валерия, Виктория, Джия и Поли, на разходка из " лозята на любовта “. Заедно с тях той ще се опита да се върне в детството си, с цел да възроди загатна за баба си и дядо си, само че девойките ще съумеят да трансфорат гроздобера в яростна борба за внимание и намерено личностно състезание между тях. Харизматичният " ерген “ ще води избраниците си на специфична дегустация в избата на един от най-авторитетните винопроизводители в Турция, само че държанието на девойките там ще провокира спорни усеща и нотка на отчаяние у Евгени. С какво той ще им подскаже, че не са се държали съгласно упованията му, и коя от дамите ще се осмели да признае, че няма желание да го дели с останалите и да се надпреварва за сърцето му – следва да разберем от 21:00 ч. по bTV. 

Завръщането на претендентките, определени за груповата среща, в имението ще стане мотив за напрежение сред " поканени “ и " непоканени “, а още в самото си начало коктейлът ще бъде белязан от непредвидена вест, обявена персонално от Наум, за изключително решение на една от участничките на крачка от финала. В разгара на вечерта Евгени ще получи пояснение в обич от дамата, която най-трудно се осмелява да засвидетелства възприятията си, а той, от своя страна, ще направи самопризнание за настройките на родителите си към половинките му до този миг. Нелеп случай с Валерия пък ще докара до съществени последици и контузии, а подозрението от страна на някои от другите участнички, че е целяла да притегли внимание, ще даде мотив за невъобразим вербален конфликт сред нея, Елена и Ирина, който ще раздруса стените на имението както в никакъв случай до момента. 

Ситуацията дотолкоз ще ескалира, че ще се наложи Евгени да влезе в ролята на " звероукротител “ с ексцентричен виртуозен метод. Зрителите ще видят и постоянно позитивната Микаела в напълно друга светлина, като за първи път студентката по право ще си разреши да наруши положителния звук и да влезе в спор по отношение на най-наболялата тематика в имението. Тя ще изненада и Евгени с плаха, само че уверена стъпка, с която ясно ще засвидетелства възприятията си, а каква ще бъде реакцията му – отговорът в сряда вечер от 21:00 ч. по bTV. Дръзкият ход на една от претендентките да употребява червилото си, с цел да остави забележими следи от буйното си уединение с Евгени ще стане мотив за вътрешно разединение в един от лагерите и непредсказуеми последствия по време на следващата Церемония на розата. 

В четвъртък вечер (20 април) е време за най-екстремната самостоятелна среща в " Ергенът “ до този миг, изпълнена с адреналин, незабравими страсти и отговарящ сантиментален свършек. Междувременно, останалите девойки в имението ще се върнат в ученическите си години, с цел да тестват знанията и уменията си, а тази, която изкара най-голям междинен триумф на " любовната матура “, ще получи опция за персонално усамотение с Евгени по време на коктейла, без никоя друга да има право да ги прекъсва. 

По време на Церемонията на розата феновете на bTV ще станат очевидци на казус в историята на " Ергенът “ у нас, откакто отпадналата дама подхваща невъобразим досега ход, с който дава обещание да преобърне развоя на най-вълнуващата сантиментална конкуренция в българския ефир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР