Най-продаваната белгийска изпълнителка издаде нов, изцяло англоезичен, албум, който вече

...
Най-продаваната белгийска изпълнителка издаде нов, изцяло англоезичен, албум, който вече
Коментари Харесай

LARA FABIAN идва с двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу

Най-продаваната белгийска изпълнителка издаде нов, напълно англоезичен, албум, който към този момент завоюва сърцата на няколко основни града в Съединени американски щати, част от международното ѝ турне. След тъкмо 2 седмици CAMOUFLAGE ще дебютира и у нас . На 27 март в зала 1 на НДК и Lara Fabian ще предстaви на почитателите си двучасов концерт и зашеметяващо образно шоу , в което ще показа нейния настоящ взор към света, в който живеем.
Lara Fabian ще излезе с още двама поддържащи реализатори, бенд от 5 музиканти и зашеметяващо образно шоу . Певицата ще остане на сцената повече от 2 часа , в които ще чуем новия ѝ албум, както и множеството от най-популярните ѝ части, с които Lara към този момент е въздействала на публиката си неведнъж през годините. “Je T’aime”, " Adagio ", " Love by Grace ", " Broken Vow " са единствено дребна част от шлагерите ѝ в световен мащаб, които ще раздрусат зала 1 на НДК.
„ Не имам вяра, че езикът може да сложи граница на страстите. Няма специфичен език, на който да кажеш нещо, идващо от сърцето. Можеш да приказваш със сърцето си на японски, индийски, италиански – няма значение. Истинските усеща нямат граници и бариери “, споделя Lara Fabian преди да изпее една от най-популярните си песни Je suis Malade, излязла през 1994. „ Много от песните ми се отнасят за това през какво прекосяваме, каква е действителността ни, само че все пак, макар нея, те описват и за това по какъв начин можем да извлечем най-хубавото от протичащото се дружно “, споделя тя.
Благодарение на специфичната връзка с публиката, която Lara основава по време на своите участия, и историите, които споделя с музиката си, певицата освен препълни концертните зали на Маями, Ню Йорк, Чикаго, Лос Анджелис, само че и разчувства хилядите си почитатели.
Очаква се да направи същото и у нас на 27 март , като ни покаже невероятния микс от типичен китари и съвременно електронно звучене, за които големи заслуги имат композиторът Мо Денеби и именитата Шарън Вон. Таланти от разнообразни националности, които сплотяват най-хубавото от всевъзможни култури и стилове. Това е и главното, което желаят да реализират с CAMOUFLAGE – сближение на хората макар разликите.
Последни билети за концерта на Лара Фабиан на 27 март можете да закупите от OMV, билетен център НДК и онлайн в мрежата на Eventim - http://bit.ly/2BTTtl5
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР