Най-престижната вечер в киноиндустрията е съвсем близо. Само след броени

...
Най-престижната вечер в киноиндустрията е съвсем близо. Само след броени
Коментари Харесай

Парче от Австралия, почивка в Италия и лифтинг за звездите без Оскар

Най-престижната вечер в киноиндустрията е напълно близо. Само след броени дни – на 12 март, топ звездите на Холивуд ще се разходят по аления килим в Dolby Theatre за церемонията по връчването на " Оскар ".

Докато светът чака със спотаен мирис какви ще са изненадите на огромната вечер и кои ще са спечелилите, Distinctive Assets издава с какво ще си тръгнат тези, които не съумеят да сграбчен златната статуетка. По традиция, компанията подарява на всички номинирани в влиятелните кино категории торбичка с дарове, известна като " Всички печелят ".

С всеки минал сезон подаръците стават все по-екстравагантни, само че тази година уредниците като че ли са надминали и най-смелите си хрумвания. 26 души ще си тръгнат от церемонията без да са спечелили и ще би трябвало да се утешат с дарове на стойност цели 126 000 $.

„ Торбичката “ за успокоение ще включва ваучер за първокласна 3-дневна отмора на красивия италиански остров Иския за 7 души, три дни във вила в Канада и парче земя в Австралия, процедури за скулптуриране на тялото и подмладяване на лицето и още куп други първокласни движимости от света на богатите.  

Целта е даже номинираната звезда да не си тръгне с „ Оскар “, най-малко да не прибере вкъщи с празни ръце и да се усеща удовлетворена от вечерта.

" Развълнувани сме и се гордеем, че още веднъж сътворяваме това, което е известно в целия свят като най-хубавата торбичка с дарове ", споделя създателят на Distinctive Assets Лаш Фари.

Утехата на звездите обаче не е единствената цел на нематериалните дарове. " Парче земя от Австралия " да вземем за пример предизвиква напъните за запазване и отбрана на растителността и горите. По думите на Фари няма гаранция, че 10-те кв. м земя в Австралия ще бъдат до парцела на Кейт Бланшет, само че е несъмнено, че там ще бъдат засадени 20 дръвчета. 

Възглавницата за пътешестване на екологичната организация PETA пък е ориентирана против бракониерите и трафика на маймуни, а посланието на специфичния медальон е битка с расизма, издевателството и самоубийствата.

В " торбичката " за 2023 година ще има също артикули за грижа за кожата, аксесоари за багаж и джапанки, копринена калъфка за възглавница.

" Макар че нашите дарове са известни с това, че са занимателни, страхотни, потребни и неповторими, те имат и по-важна цел. Повечето от марките, които включваме, са от дребни предприятия, по тази причина се нуждаят от тази интернационална популярност, която им обезпечава асоциирането с най-великата нощ в Холивуд. Това е маркетинг на звезди с задача. ", добавя Фари.

Подаръчните пакети " Оскар " се връчват на номинираните за най-хубав режисьор, най-хубава актриса, най-хубав артист, най-хубав артист в поддържаща роля и най-хубава актриса в поддържаща роля, както и на тримата водещи на церемонията. Тази година това са Реджина Хол, Уанда Сайкс и Ейми Шумър.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР