Най-позитивната и откровена участничка от „Ергенът” беспорно е Венета Костова.

...
Най-позитивната и откровена участничка от „Ергенът” беспорно е Венета Костова.
Коментари Харесай

Родителите ми ме изоставиха: Венета от Ергенът


Най-позитивната и откровена участничка от „ Ергенът” беспорно е Венета Костова. Тя се трансформира в фаворитка на феновете, които се разочароваха от решението на Виктор да я прати у дома преди финала.

31-годишната Венета е родом от Дупница. Завършила е фармация, с което извънредно се гордее. Обича да поддържа връзка, а най-силното й качество е, че умее да се забавлява и с лекост приковава вниманието върху себе си. Голямата болежка в живота на Венета е, че е изоставена от майка си на деветгодишна възраст.

- Венета, да си призная, не чаках тъкмо ти да отпаднеш тази седмица. Струваше ми се, че от самото начало с Виктор имате особена връзка и благосклонност...?

- Скандалът ми с Александра повлия върху страстите на Виктор и това той да ме изхвърли от санаториума. Разбраха, че не съм добре душевен. (смее се) Кралицата имаше един месец разполагаем, дано малко и статистите да влязат в роля.

- На феновете им харесваше това, че постоянно подхождаше с комизъм и самоирония. Такава ли си и в действителния живот, където няма камери?

- Абсолютно постоянно! Питай комшиите ми, че съм такава още от дребна. И сюжети да ми напишат, няма да мога да го изиграя. Аз самата не мога да се подражавам.

- Какво не съумя Виктор и феновете да схванат за теб?

- Зрителите не съумяха да схванат доста неща, защото въпреки всичко аз стоях там един месец, а няма по какъв начин да се излъчи всичко. Не съумяха да видят моята виновна и сериозна страна от моя темперамент. Видяха единствено занимателната ми страна и пиянските ми изцепки, които не бяха толкоз и под въздействието на алкохола, колкото се дължаха на адреналина. Като включим недоспиването и гласуването...

- Защо пък недояждане? Не ви ли даваха да ядете в Турция?

- Имахме кетъринг, само че аз съм вегетарианка и от дребна хапвам доста малко неща. Имах вегетарианско меню, което се състоеше от бамя, домати с магданоз и още нещо сходно. В мен си е грешката, защото аз обичам обичайната българска кухня, тестени неща. Тези неща ми липсваха и ми влияеха на душeвността.

- Славата блазни ли те и на какво си подготвена, с цел да я получиш?

- На безусловно нищо не съм подготвена. Не ме блазни. Каквото е писано ще си стане. Работя си върху моите неща. Искам да си имам 3-4-5 бизнеса, да съм в шоубизнеса, само че нямам контакти и по тази причина нещата не са ми се получили до този миг. Покрай шоуто съм добила някаква известност и се надявам някой продуцент да ме забележи и да ме предложения да се фотографирам в български филми или да имам свое телевизионно шоу, което ще се споделя „ Наздраве с Венета Костова”.

Не бих влезнала повторно в подобен тип формат. Условията на мен не ми харесват. Физическата и психическа отмалялост, която натрупах там, не съм я имала през целия си живот. Чувствах се все едно съм на работа по 20 часа дневно.

- Зад чаровната ти усмивка сигурно се крие и огромна доза горест щом чуеш думата "мама ". Твоята те изоставя, когато си едвам 9-годишна...

- Свикнала съм... То не е единствено майка ми, с татко ми също не подкрепям контакт. Не желая да встъпвам в детайлности, само че татко ми си има болест, която на мен ми е пречила и поради това съм живяла в домовете на родственици и приятелки. 15-годишна към този момент живеех напълно сама в един апартамент на братовчед ми.

Това е доста дълбока тематика, в която на този стадий не желая да встъпвам. Не съм готова прочувствено да опиша. Моите съседи и познати знаят защо става на въпрос, претърпели са с мен всички тези неща. Свикваш, че би трябвало да се справяш финансово и прочувствено напълно самичък. Имах баба, която умря, на нея съм кръстена, и тя ме е гледала и възпитала.

Много страшни неща съм претърпяла аз. Имам водени каузи, кряскане на полиция у дома... И след всичко това съм душевен постоянна, стигнала съм до това равнище, постигнала съм доста за мен самата.

- Знаеш ли къде е майка ти? Срещали ли сте се от този момент?

- Да, знам къде е, има си друго семейство. Обвинява ме, че съм същата като татко ми, не желае да поддържа връзка от доста от дълго време с мен. Детските ми мемоари от нея са единствено по какъв начин ме бие и тормози. Никога не ми е правила рожден ден с деца, не ме е водила на отмора, нямам Нова година, Бъдни вечер... Нямам спомен да съм спала при нея.

Като пораснах огромна съм общувала с нея, ходила съм й на посетители. Когато забременя й помагах един месец за детето, само че всичките ми мемоари с нея са свързани с това да й сготвям, да й шетам и обслужвам. Поставяше ми граници. Има си нейните разбирания, аз моите. Според нея аз не съм била обикновено дете, не пребивавам верен живот. Работила съм доста тежки работи и то без отмора. И е обикновено вечер, пребита от отмалялост, да изпия две ракии. Това нещо на нея постоянно доста й е пречило и влизаме в спор. Не е съгласна и с метода, по който наподобявам. Нещата са доста комплицирани.

- Успя ли да се чуеш или видиш с някои от родителите ти след края на формата?

- Не, не се чуваме. Баща ми е болен човек, а нея не я интересувам. Преди формата й се обадих да й кажа, че ще вземам участие и тя ме заплаши да ме съди, в случай че по някакъв метод загатна фамилията й. Пари ли желае да изкарва от мен, не мога да схвана. Искам да подчертая, че съм набожен човек и тъкмо това ми е помогнало да се запазя. Има правдивост, очевидно на мен ми е било писано през половината живот да ми е доста мъчно и да си взема уроците. Вярвам, че по-натам ще си имам семейство с мои усещания и полезности. И ще съм си щастлива. Една от фантазиите ми е да имам фондация за подкрепяне на деца с гении, които нямат опция да заплащат за образованието си.

- Какъв мъж търсиш в живота си? Важно ли е финансовото му положение?

- Разбира се, че е значимо да бъде финансово постоянен. Кой бяга от хубавото и сигурността?! Тук не приказваме за някакъв с плантации, само че няма по какъв начин да съм с мъж, който е с 1000 лева заплата. Това значи, че този мъж не желае да се развива. Ние живеем в веществен свят и всяко нещо е обвързвано с пари. Имала съм такива връзки с мъже, които стоят на една работа и не желаят да се развиват. Това ми е неприятно, не изпитвам почит и сигурност. Пробвала съм го, няма по какъв начин да се получи. Подчертавам, че съм работеща жена – постоянно съм имала съществена работа и няколко спомагателни. Стандартът на живот е огромен критерии, когато е подсилен с обучение. Това демонстрира какъв човек си ти.

Живяла съм изключителни оскъдно, обувките не са отговаряли на номера ми, нямала съм зимно яке...Имала съм моменти на недояждане, с цел да мога да си платя тока. Не желая по този начин да пребивавам. Ако би трябвало ще работя на три места, с цел да мога да си разреша това, което желая. Очаквам същото от моя сътрудник. Няма по какъв начин да изхранвам някой, който си стои на 1000 лева заплата. Искам мъжът до мен да е на по-високо равнище, с цел да мога да му се удивлявам.

Не желая да имам повече гаджета, а да се появи верният мъж, с който да създадем семейство. Нямам срещу да бъде от Народното събрание, може и от европарламента, а най-добре съветски олигарх.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР