Най-после! Дългоочакваното лято настъпи, а с оглед на намаляващите ограничения,

...
Най-после! Дългоочакваното лято настъпи, а с оглед на намаляващите ограничения,
Коментари Харесай

Какво не бива да пропускаме да сложим в багажа си за почивка

Най-после! Дългоочакваното лято настъпи, а предвид на намаляващите ограничавания, множеството от нас към този момент вършат проекти за отмора на морето. Независимо дали сте избрали да летувате в България, или в чужбина, това следва да бъде най-приятното време от цялата година.

Много хора обаче се сблъскват с един и същи проблем - какво да сложим в багажа си? За страдание, постоянно забравяме да вземем със себе си неща, които след това осъзнаваме, че са ни нужни. Поради това през днешния ден ще ви дадем няколко съвета, свързани с вярното окомплектоване на багажа.
Неща от първа нужда
Сред нещата, които са незаменими във ваканционния ни багаж, можем да отбележим: тениски от естествени материи, със светли и жизнерадостни нюанси, шапка, слънчеви очила, рокля за плажа или парео, чифт къси панталони, сандали и джапанки. Ако ви липсват задоволително хрумвания, можете да си извършите лична селекция от артикули на Calvin Klein да вземем за пример, поръчвайки ги напълно елементарно от обичания си онлайн магазин.

Аутфита си можете да допълните с няколко значими аксесоара, измежду които часовник, чифт обеци или колие. Съветваме ви да изберете продукти, направени от материали, устойчиви на топлота и даже вода. Също по този начин, не забравяйте да вземете със себе си обичания си парфюм със пресен и внимателен мирис. Ако сте на плажа, избягвайте контакт с кожата, защото парфюмите могат да провокират алергични реакции. Гримовете също не се предлагат на плажа, само че в случай че не можете да се разделите със своята серпантина, наложително си намерете водоустойчива такава.
Гуменки
Чифт гуменки са съвършено допълнение за летния дрешник, защото те са доста леки и извънредно комфортни. В секцията на Converse във Fashion Days можете да откриете многообразие от цветове, принтове и материали с разнообразни текстури. Можете да избирате сред по-ниската, класическа версия, и моделите с по-дебели подметки.

Всички те могат да бъдат комбинирани елементарно, като евентуално най-предпочитаният избор е с тениска и дълги или къси джинси. Друга концепция за супер готина визия е тюлена или плисирана пола със междинна дължина, само че също и с рокля по тялото с ослепителен принт.

Момчетата могат да ги носят както с дънки, по този начин и с чифт чино панталони. В допълнение на това, с цел да им придадете малко персонален почерк, можете да изберете малко по-шикозни връзки по ваш усет.
Слънцезащитен лосион
За да можете оптимално да се насладите на позитивните резултати на слънцето, в никакъв случай не забравяйте слънцезащитния си лосион с допустимо най-голям фактор. По този метод бихте могли да се предпазите по едно и също време от UVA и UVB лъчи, още преди да сте напуснали стаята си. Когато се настаним на плажа или край басейна, би трябвало още веднъж да си нанесем лосиона. Ако смятате да влизате във водата, наложително се сдобийте с водоустойчиви разновидности.

Не подценявайте и значимостта на спазването на препоръчвания график - заран не оставайте на плажа до по-късно от 11.00 часа, а вечер - след 17.00. И не се подвеждайте от обстоятелството, че лъчите не могат да обхванат през чадъра или облаците, в случай че небето е мрачно.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР