Най-популярната в света криптовалута Bitcoin (биткойн) продължава да губи от

...
Най-популярната в света криптовалута Bitcoin (биткойн) продължава да губи от
Коментари Харесай

Биткойнът се срина с нови 24 % и се търгува малко над 6 хил.долара


Най-популярната в света криптовалута Bitcoin (биткойн) продължава да губи от цената си при търговията. В утринните часове във вторник един биткойн коства малко над 6 хиляди $, сочат данните от търговията на портала CoinMarketCap.

Криптовалутата стартира да спада след появяването на новината, за това, че интернационалните банки стартират да постановат възбрана за покупка на криптовалуте с кредитни карти.

Според данните на CoinMarketCap, биткойнът бележи спад (минус) от 24,04 % и е от порядъка на 6 хиляди и 207 $. На Bitfinex цената на биткойна е 6 хиляди 307 $, а спадът е от порядъка на 21,4 %.

Криптовалутата Ethereum се срутва (минус) с цели 29,77 % до 588,35 $. На Bitfinex поевтиняването е с 26,3 % до 607.80 $.

Спадът при Ripple е 23,95 % - до 0,61 $, а на Bitfinex – 22,6 % спад.

Капитализацията на пазара на криптовалути сега е над 283 милиарда $.

Рейтинговата организация Weiss счита, че цената на най-популярната криптовалута в света, биткойна е извънредно волативна, а също така стартира по параметри да изостава от появяващите се на пазара други криптовалути. Всъщност през днешния ден по-късно, откакто стане ясно наличието на отчета на рейтинговата организация ще стане ясно и по какъв начин ще реагира пазарът.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР