Най-новото попълнение на ЦСКА-София Борис Секулич се надява бързо да

...
Най-новото попълнение на ЦСКА-София Борис Секулич се надява бързо да
Коментари Харесай

Борис Секулич: Ще играя със сърце за ЦСКА

Най-новото попълнение на ЦСКА-София Борис Секулич се надява бързо да се приспособява към тима и да си извоюва титулярно място. Словашкият национал даде първото си изявление за клубния уебсайт, в което разкри, че е гледал доста клипове, с цел да научи повече за тима и почитателите, а също така е получил информация за клуба от българския национал Васил Божиков, с който бяха съотборници в Слован (Братислава).

Секулич е осведомен със противниците на ЦСКА-София в българското състезание. Той съобщи, че преди години е играл контрола против Локомотив (Пловдив), знае за съперничеството с Левски и Лудогорец.

" Тренировките са много тежки, само че това е обикновено за този предварителен интервал. Гледал съм много клипове, уведомил съм се за клуба. Хубави думи за ЦСКА ми сподели и Васил Божиков, който ми беше съотборник в Слован. Отборът е много добър, има качествени играчи. С Нестор Ел Маестро бяхме противници в Словакия, само че в този момент ще бъдем от една страна. Лудогорец господства в последните години, само че имам вяра, че успеем да се преборим с тях. Обещавам, че ще играя със сърце за ЦСКА ", сподели Секулич. Снимка: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР