Най-новото попълнение на Реал Мадрид Джуд Белингам бе представен официално

...
Най-новото попълнение на Реал Мадрид Джуд Белингам бе представен официално
Коментари Харесай

Най-новото попълнение на Реал Мадрид взе номера на Зидан

Най-новото попълнение на Реал Мадрид Джуд Белингам бе показан публично на " Сантяго Бернабеу ".

Англичанинът ще играе с фланелката с номер 5 на гърба си, която носеше легендата Зинедин Зидан преди години.

" Искам да благодаря на всички, които са тук в този ден, който е най-важният в живота ми и който е първият ми в най-хубавия тим в света. Искам да благодаря на Хуни Калафат, на Хосе Ангел, на президента, на всички, които ми помогнаха да дойда тук. Благодаря и на фамилията ми. Напред, Мадрид! ", бяха първите думи на 19-годишния британски национал.

Реал Мадрид заплати 103 милиона евро за надарения футболист на Борусия Дортмунд, като сумата може да нарасне до 130 милиона поради разнообразни бонуси.

" Днес е огромен ден. Величието на нашия клуб, който е на 121 години, се е построило поради играчи с разнообразни гении. Днес в Мадрид дойде един от най-хубавите футболисти в света. Сигурен съм, че си се влюбил в тима поради нашите пет последни трофеи в Шампионската лига. Беше най-хубавият в Бундеслигата, беше най-младият голмайстор на Борусия Дортмунд. Ще се постараем да бъдеш благополучен тук и да изпълниш фантазиите си. Добре пристигнал, у дома! ", обърна се президентът на Реал Флорентино Перес към Белингам.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР