Най-новата пицария във Враца - Omerta Bar&Pizza, официално отваря врати

...
Най-новата пицария във Враца - Omerta Bar&Pizza, официално отваря врати
Коментари Харесай

Нова уникална пицария отваря врати във Враца /снимки/

Най-новата пицария във Враца - Omerta Bar&Pizza, публично отваря порти през днешния ден, от 17 часа, научи BulNews.bg.
Хитовото заведение се намира в ж.к. "Дъбника ", ул. "Околчица ", против бл. 15 и чака своите клиенти всеки ден от понеделник до неделя с работно време от 7.30 до 24 ч. Заведението предлага класическа пица на пещ, както и салати, сандвичи и други в комбиниране с неповторим интериор.
Пицарията разполага с два салона - кафе-бар и ресторант, като през летния сезон следва да бъде разширена с покрита градина.
Ценителите на сладки изкушения могат да опитат неповторими торти и десерти, предлагани от една от най-популярните сега столични сладкарници - 100 грама сладки. За феновете на домашно приготвени десерти, заведението предлага тирамису по лична рецепта.
Собствениците на Omerta Bar&Pizza споделят, че желанието им е да дават на врачани опцията да се допрян до класическата италианска пица на пещ на налична цена, като в същото време се любуват на приятна атмосфера, за която способства модерният жанр на заведението.
Очаквано, най-новата пицария в града избра да работи и с водача в доставките на храна за дома и офиса за Северозападна България - FoodboX.bg.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР