Най-настървено се води битката срещу Истанбулската конвенция и срещу поддръжниците

...
Най-настървено се води битката срещу Истанбулската конвенция и срещу поддръжниците
Коментари Харесай

БСП опасно се увлича в пропагандна война

Най-настървено се води борбата против Истанбулската спогодба и против поддръжниците й навсякъде.

Българска социалистическа партия се подреди измежду най-ретроградните критици на този документ. Зачеркна цялата Истанбулска спогодба, т.е. даже отбраната от домашно принуждение. Така надмина и Вътрешна македонска революционна организация, които също са срещу, само че най-малко сложиха съответни въпроси за (уж) референдум - за гей бракове, трети пол, джендър образование.

Да забележим по какъв начин се бори Българска социалистическа партия

Искам да разсея всякакво подозрение - никакво оттегляне от референдума за Истанбулската спогодба. Въпросът би трябвало да бъде заложен по този начин, че отговорът да е 50% "да ", обществено сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и изстреля въпроса: "Против ли сте Народното събрание на Република България да ратифицира по този начин наречената Истанбулска спогодба от 11.05.2011 година? ".

Нинова настъпи крепко съперниците си с отчета на Съвета на Европа, който бил прикрит от очите на обществеността, като предизвестява в ТВ ефир, че „ транссексуални, транвестити, травестити и други групи от хора, които не дават отговор на това, което обществото е отредило като принадлежащо към категорията на мъжете или дамите “ могат да бъдат дискриминирани полово. Атакува и поради „ разнообразни хора, на които въз основата на това, че са разнообразни, би трябвало да им дадем статут на емигрант “, в случай че бъдат преследвани поради това. Но най-сериозно натисна поради децата, които в учебно заведение щели да учат за ексцентричните функции на пола и към този момент имало енциклопедии и комикси.

Предчувствайки победа (одобрение) измежду масите (как не - с такива аргументи) Нинова в действителност желае да се разправи с вътрешните си съперници (поддръжници на ИК) в партията. Води борба и с ПЕС – кои са те, че ще пишат писма (писмо с апел до Българска социалистическа партия изпрати женската организация на ПЕС) и ще желаят да се откажем от референдума. И по какъв начин може да изключат от редиците си партия, която в последната година е спечелила избори... Демократичните партии не си ли питат народите, стреля по европейските социалисти Нинова?

Драгомир Стойнев излезе на бойното поле с думите: за Истанбулската спогодба разграничението е ясно – ГЕРБ против българския народ. И с цел да „ закове “ победа над ГЕРБ, които нищо не правили, предложи закон за "спасение " от упоменатите групи хора. С него страната, в частност органите за обществено подкрепяне, се ангажира да поддържа във всички области центрове за жертви от домашно принуждение.

Да само че, оплел се в пропагандата, Стойнев пропуща, че Конвенцията постанова основаването на обществени услуги освен за спешно настаняване, само че и за поддръжка, психическа, спешна намеса, както и обезпечаване на неотложен достъп на жертвите на принуждение до тези услуги. Налага нов вид работа и съгласуваност сред институциите.

А какво е правил кабинет на Българска социалистическа партия?

Искането на Българска социалистическа партия Сметната палата да одитира изхарчени непрозрачно 1.5 милиарда лева от държавното управление отвън бюджета (с постановления) е следващ агитационен ход за пред медиите. Тук боецът е Румен Гечев, който, по думите на Менда Стоянова от ГЕРБ, гледа към Луната като прави изчисленията си.

Сметната палата е длъжна по закон да направи подобен разбор и тя ще го направи т.е. не е нужно да се подвига такава шумотевица, отговори на това искане проф. Христина Вучева, някогашен министър на финансите. Тя укори всички политици, че не помнят да одобряват доклада за осъществяване на бюджета.

Българска социалистическа партия или Българска комунистическа партия

Българска социалистическа партия крепко се хвана за децата и по въпроса за комунизма . Корнелия Нинова би барабана за „ несъответствието “, че за 45-те години ще се учи по история в 12 тематики, а за 11 века – в 15. Учени от Българска академия на науките й дадоха отговор задочно, че акцентът върху този интервал е, „ тъй като той беше "сбутан " в досегашното преподаване “. И увериха, че ново отношение (разбирай преразглеждане) към интервалите по история няма.

Партията може да си отдъхне: „ един противоречив миг “ (така избран от доцент Даниел Вачков - шеф на Института за исторически проучвания при БАН) няма да влезе в образователната стратегия - за "българските оферти България да стане 16-та република на Съюз на съветските социалистически републики ". Това не е станало, защото измежду откривателите имало съществени разлики за претекстовете на Политбюро на Централен комитет на Българска комунистическа партия за предлагането.

На 1 февруари измежду минутата безмълвие в Народното събрание в памет на жертвите на комунизма радетелят за равни права Александър Симов напусна залата с аргумента, че не може да взе участие в „ подобен цинично изтънчен обред “. Той настоя за идентична респект и към жертвите комунисти. Друг от настоящия хайлайф – Валери Жаблянов, пък се опълчи на този жест, а с думите си тогава призна, че социалистическата партия не е мръднала доста напред от комунистическата: „ Българска социалистическа партия няма по какъв начин да бъде изправена на подсъдимата пейка, тъй като беше партията, която води въоръжената битка против фашизма и монархофашизма в България “.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР