Най-накрая бял свят видя дуетът на Слави Трифонов Станислав Тодоров

...
Най-накрая бял свят видя дуетът на Слави Трифонов Станислав Тодоров
Коментари Харесай

Слави Трифонов отмъщава на Криско

Най-накрая бял свят видя дуетът на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и Тита. Противно на упованията, песента не се оказа чак подобен шлагер, за какъвто сигнализираха реализатори по-рано.

Но в клипа несъмнено има изненада, защото се включват още трима доста известни реализатори. Азис, Миро и Тото от " СкандаУ " вземат участие в самото видео на " Демон " с концепцията да провокират по-голям интерес.

А реакцията на Слави за самата ария не закъсня и несъмнено е в неговия жанр.

" Аз съм някогашен артист, само че по инерция не преставам да върша някакви неща… Че и някакви хора ми се връзват на акъла… " написа той във връзка премиерата на парчето с Тита. 

В музикалните среди се приказва, че Слави е направил ария с Тита, с цел да отмъсти на някогашния си дуетен сътрудник, с който се скарали. А знаем, че Тита беше в неговия лейбъл, след което се изпокараха и всеки продължи независимо.

Дългия желал да подаде рамо на Тита и да покаже на, че не е чак подобен фактор в музиката и продуцирането, написа blitz.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР