Най-мощната групировка в тази страна ще си има партия ПП

...
Най-мощната групировка в тази страна ще си има партия ПП
Коментари Харесай

Най-мощната групировка в тази страна ще си има партия ПП „Клошари за справедлива България“

Най-мощната формация в тази страна ще си има партия Политическа партия „ Клошари за обективна България “. Това написа в собствен коментар Ивайло Мирчев.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Очаквам скоро най-мощната формация в тази страна да си направи партия. Ще се споделя Политическа партия „ Клошари за обективна България “ и никой няма да смее нищо да им каже, тъй като ТЕ от дълго време демонстрират на какво са способни – палят тютюневи хранилища, теглят милионите за “Хемус ” от банка, заплашват съдии…

Шегата настрани – пъклен грозно е всичко неловко в тази страна да се хвърля върху една от най-уязвимите и онеправдани групи

Надявам се най-малко този път способените органи да не спрат следствията си на повърхността, където постоянно се намира по някой комфортно безприютен човек, съвършен да опере пешкира на следващата позацапана история.

Нелепо е да се вършим, че зад комфортно употребяваните скитници не стоят други хора, уверени, че са недосегаеми. И до момента в който институциите не прескочат оттатък “разкрихме отговорния клошар ”, справедливостта в България ще си остане безадресна.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР